Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kurzus adatlap Transzparens, a legfontosabb információkat tartalmazó saját kurzus adatlap Minden kurzusnak külön adatlapja van Minden oktató a saját admin.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kurzus adatlap Transzparens, a legfontosabb információkat tartalmazó saját kurzus adatlap Minden kurzusnak külön adatlapja van Minden oktató a saját admin."— Előadás másolata:

1 Kurzus adatlap Transzparens, a legfontosabb információkat tartalmazó saját kurzus adatlap Minden kurzusnak külön adatlapja van Minden oktató a saját admin felületén tudja szerkeszteni kurzusai adatlapját

2 Hogyan jut el a felhasználó az adatlaphoz? Az oldal bármelyik pontjáról elérhető a fejlécben a „KURZUSOK” menüpont, ahol választani lehet a témakörök közül, pl „Webfejlesztés”, majd az adott témában a fent látható módon kerülnek listázásra a kurzusok. A kurzus boxokban megjelenik a kurzus címe, rövid leírása, hány tananyag érhető el hozzá, hány felhasználónak tetszett, illetve az ár. Érdemes kiválasztani egy hangulatos fotót a kurzushoz, amely bélyegképként fog funkcionálni.

3 Cím, rövid leírás, hosszú leírás A kurzus címe, rövid leírása, illetve kategória besorolása Socail sáv, azaz megosztás Facebook, Twitter, Google +, hányan nézték meg a kurzust, illetve hány látogatónak tetszett vagy nem tetszett a kurzus A kurzus hosszabb leírása, ahol érdemes részletesen jellemezni a kurzust, illetve ide jöhetnek a meggyőző szövegek is A kurzusnak érdemes változatos, izgalmas nevet adni. Tehát kerülendő a túl általános név, mint pl: „C programozás „ helyette sokkal izgalmasabban hangzik a „ Tanulj meg C programozni egy hétvége alatt” vagy „ Hogyan programozzunk C-ben idő hatékonyan „ stb. A rövid leírás lényegre törő legyen, pl: „A C programnyelv története és használata egyszerű példákon keresztül”. Hosszú leírásba jöhet bármilyen sztori!

4 Kurzus promóció és ár Rövid, kb 1-2 perces bemutatkozó videó. Érdemes az oktatónak bemutatnia és összefoglalnia a kurzus tartalmát, de akár az első videó is lehet. Illetve be lehet mutatni a céget, a logo is szerepelhet benne Ide az oktató adhat meg 3-4 pontot, amely a hallgató bizalmát hivatott erősíteni azáltal, hogy leírja, mi várható a kurzus elvégzése után. Pl: „könnyedén tud majd képet szerkeszteni…” A kurzus árának meghatározása az oktatóra van bízva. Érdemes meghatározni egy órabért 1 órányi kész videóra, majd megszorozni a teljes órák számával. Ez lehet 1000 – 3000 Ft / 1 órányi kurzus. A legtöbb kurzus 3000 – 30000 Ft között ingadozik. A szívecske gombbal kívánságlistára lehet helyezni a kurzust, míg a levél ikonnal el tudjuk küldeni barátainknak e- mailen a kurzust.

5 Tanterv vagy tananyag Elérhető anyag kategóriák – a kurzus minimum fél órás és 60%-ban videókból kell állnia A tananyag fejezetekre/témakörökre bontódik, amelyekben megtalálhatóak az oktatási egységek. Mindegyik egységet külön jelöljük, hogy az elérhető 6 kategóriából milyen módon tud tanulni a hallgató. Ezt a listát az oktató maga állítja be, tehát manuálisan lehet megadni a fejezeteket és az oktatási egységeket. - hagyományos oktató videó, melynek elkészítésére több módszer is létezik – lásd „videó készítési módszerek” anyagunkat - hangfájl, ami abban az esetben alkalmazható, amikor a képi anyagnak nincs jelentősége - saját prezentáció feltöltése - pdf feltöltése, tökéletes feladatlapok, hosszabb leírások közlésére - word feltöltése, hogy a hallgató tudja szerkeszteni az anyagot. Pl kitölthető feladatlapok, videóval való párhuzamos haladás - saját fejlesztésű felület: igaz-hamis, feleletválasztós, üres szó megadása tesztek

6 Oktató bemutatása A kurzus adatlapján szeretnénk egyértelművé tenni, hogy kinek a műve az adott kurzus. Tölthetsz fel képet magáról az oktatóról, de a cég logóját is be lehet illeszteni. Oktató esetén meg lehet adni a cégnél betöltött pozícióját vagy a cég weboldal elérhetőségét. A social gombok lehetővé teszik, hogy hivatkozzuk saját Facebook, Twitter vagy Google+ oldalunkat. Ezt követi egy rövid vagy hosszabb bemutatkozó szöveg az előadóról. A hangsúly azon van, hogy bizalmat keltsünk az oktató részletes bemutatásával a hallgatókban. Reméljük sikerült közelebb hozni a gondolataidat egy fantasztikus kurzus megvalósításához! Mi folyamatosan azon dolgozunk, hogy ehhez egy modern, naprakész felületet biztosítsunk Neked és a lehető legtöbb diákhoz juttassuk el! Keress minket! INFO@EASYLEARN.HUINFO@EASYLEARN.HU – SOMOGYI TIBOR – 70/4551501


Letölteni ppt "Kurzus adatlap Transzparens, a legfontosabb információkat tartalmazó saját kurzus adatlap Minden kurzusnak külön adatlapja van Minden oktató a saját admin."

Hasonló előadás


Google Hirdetések