Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Noémi érkezése Megszülettem. 2004. 10. 22-én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este 8. 50 perckor.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Noémi érkezése Megszülettem. 2004. 10. 22-én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este 8. 50 perckor."— Előadás másolata:

1 Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor sírtam fel. Melinda néni azt mondta, az ascendensem Rák, és azt is, hogy szerencsés leszek az életben. (Ez már most is látszik, mert nagyon sokan szeretnek!) A születési jegyem éppen a Mérleg legvégére esik. Ugye már kíváncsi vagy, hogy néztem ki, amikor kibújtam anya hasából?? Akkor lapozz!

2 Ez itt a fotó rólam. Kihoztak megmutatni a családnak.

3 Itt már nagyobb vagyok Édesanyával huncutkodom fürdés előtt

4 Azért nem mindig értik azt, hogy mit is magyarázok  Ebbe még bele kell jönni mindenkinek!

5 Olyankor ordítok, hangosan, ami a gégecsövön kifér! Anya meg ilyenkor megpróbál eszkimónak álcázni, nehogy rájöjjenek, hogy ez a bőgőmasina az ő lánya!

6 A legjobb dolog a világon! Édesapával együtt csak úgy lenni, nézegetni meg szeretni egymást! Ilyenkor nem sírok!

7 Születésemről Az István kórházban láttam meg a napvilágot, de nem a rendes úton jöttem ki. Az biztos, hogy nagyon hasonlítok az anyura, mert azt mondják, hogy „nem akartam beilleszkedni” – anyu is ilyen ám! - ezért császármetszéssel segítettek a világra, ahogy anya is született. Dr. Boros Judit doktor néni nagyon aranyos volt végig, ő segített nekünk. De akinek a legtöbbet köszönhetünk mégis az Domjánné Harsányi Kati néni. Ő volt végig anya mellett és a 18 órás vajúdás minden percében ő kísért bennünket. Hálánkkal neki tartozunk csak igazán! Nagyszerű egészségnek örvendünk, most még a „Nammamánál” lakunk, de nemsoká hazajövünk a saját otthonunkba; anya a Gershwin kutya meg én. Apa már nagyon várja.

8 Ha gratulálnál nekünk: Küldj anyunak t a címre, vagy küldj SMS-t a 70/ es számra! Arra kérünk, hogy míg ilyen pici és törékeny vagyok, csak akkor látogass bennünket, ha előre megbeszélted a szüleimmel, hogy jöhetsz és kérlek, ne haragudj meg, ha inkább pihennénk. Lesz még alkalom, hogy találkozzunk!

9 Köszi hogy elolvastad a rólam szóló sorokat! Anya és Noémi


Letölteni ppt "Noémi érkezése Megszülettem. 2004. 10. 22-én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este 8. 50 perckor."

Hasonló előadás


Google Hirdetések