Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Noémi érkezése Megszülettem. 2004. 10. 22-én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este 8. 50 perckor.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Noémi érkezése Megszülettem. 2004. 10. 22-én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este 8. 50 perckor."— Előadás másolata:

1 Noémi érkezése Megszülettem. 2004. 10. 22-én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este 8. 50 perckor sírtam fel. Melinda néni azt mondta, az ascendensem Rák, és azt is, hogy szerencsés leszek az életben. (Ez már most is látszik, mert nagyon sokan szeretnek!) A születési jegyem éppen a Mérleg legvégére esik. Ugye már kíváncsi vagy, hogy néztem ki, amikor kibújtam anya hasából?? Akkor lapozz!

2 Ez itt a fotó rólam. Kihoztak megmutatni a családnak.

3 Itt már nagyobb vagyok Édesanyával huncutkodom fürdés előtt

4 Azért nem mindig értik azt, hogy mit is magyarázok  Ebbe még bele kell jönni mindenkinek!

5 Olyankor ordítok, hangosan, ami a gégecsövön kifér! Anya meg ilyenkor megpróbál eszkimónak álcázni, nehogy rájöjjenek, hogy ez a bőgőmasina az ő lánya!

6 A legjobb dolog a világon! Édesapával együtt csak úgy lenni, nézegetni meg szeretni egymást! Ilyenkor nem sírok!

7 Születésemről Az István kórházban láttam meg a napvilágot, de nem a rendes úton jöttem ki. Az biztos, hogy nagyon hasonlítok az anyura, mert azt mondják, hogy „nem akartam beilleszkedni” – anyu is ilyen ám! - ezért császármetszéssel segítettek a világra, ahogy anya is született. Dr. Boros Judit doktor néni nagyon aranyos volt végig, ő segített nekünk. De akinek a legtöbbet köszönhetünk mégis az Domjánné Harsányi Kati néni. Ő volt végig anya mellett és a 18 órás vajúdás minden percében ő kísért bennünket. Hálánkkal neki tartozunk csak igazán! Nagyszerű egészségnek örvendünk, most még a „Nammamánál” lakunk, de nemsoká hazajövünk a saját otthonunkba; anya a Gershwin kutya meg én. Apa már nagyon várja.

8 Ha gratulálnál nekünk: Küldj anyunak e-mailt a grafolka@harmonet.hu címre, vagy küldj SMS-t a 70/3367444-es számra! grafolka@harmonet.hu Arra kérünk, hogy míg ilyen pici és törékeny vagyok, csak akkor látogass bennünket, ha előre megbeszélted a szüleimmel, hogy jöhetsz és kérlek, ne haragudj meg, ha inkább pihennénk. Lesz még alkalom, hogy találkozzunk!

9 Köszi hogy elolvastad a rólam szóló sorokat! Anya és Noémi


Letölteni ppt "Noémi érkezése Megszülettem. 2004. 10. 22-én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este 8. 50 perckor."

Hasonló előadás


Google Hirdetések