Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Monostory Enikő (JJG6MF) ISZAM I. Az utazás eszközének megválasztása a mindennapokban is figyelembe vett szempontok alapján.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Monostory Enikő (JJG6MF) ISZAM I. Az utazás eszközének megválasztása a mindennapokban is figyelembe vett szempontok alapján."— Előadás másolata:

1 Monostory Enikő (JJG6MF) ISZAM I. Az utazás eszközének megválasztása a mindennapokban is figyelembe vett szempontok alapján.

2 Kiindulási adatok Eljutási biztonság Utazási komfort Útmegszakítás lehetősége Ötletszerű útmegszakítás lehetősége Útvonalváltoztatás lehetősége Ötletszerű útvonalváltoztatás lehetősége Ár Eljutási idő Menetrendszerűség Célbaérkezési mutató Pótlás (segély) átlagos időtartama

3 Származtatott adatok AutóbuszSzemélygépkocsiVonat Eljutási biztonság 809085 Utazási komfort 507065 Ár 12,3130,1412,84 Eljutási idő 297341 Menetrendszerűség 608590

4 Az eszközválasztás jelenlegi eloszlása Magyarorszagon es az EU-ban

5 Elemzés eredménye Távolság: 300-350 km, 1 főre Eljutási biztonság és menetrendszerűség alapján az utazó egyéni preferenciája dönt A komfort és az utazás időtartama alapján az autó a kedvezőbb lehetőség. Egy főre az utazás vonattal és autóbusszal közel egyenlő, autóval viszont drága.

6 Következtetés A modal-split adatok nem támasztják alá az elemzést, mert: –az utazók egyéni preferenciái nagyobb súllyal nyomnak a latban, mint a költség-haszon elemzés –a teljes eljutási idő közösségi közlekedés használata esetén általában rövidebb.


Letölteni ppt "Monostory Enikő (JJG6MF) ISZAM I. Az utazás eszközének megválasztása a mindennapokban is figyelembe vett szempontok alapján."

Hasonló előadás


Google Hirdetések