Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

schoen+sandt Hungary Kft.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "schoen+sandt Hungary Kft."— Előadás másolata:

1 schoen+sandt Hungary Kft.
Cégbemutató Eger, 2013

2 A cég története i. A gyár 1891-ben alakult Egri Lakatosárugyár néven
Az államosítás idején profilja továbbra is a tűzhelygyártás, a fűrészgyártás és különféle présmunkák voltak. Ez a profil később folyamatosan változott, mindinkább a könnyűipart szolgáló vasszerkezeti berendezések gyártására tért át. 1963-ig önálló vállalatként a Könnyűipari Vállalatok Központi Irodájához tartozott, majd annak nagyvállalattá alakítása után a 10. számú gyáregységként folytatta tovább tevékenységét, melynek köre fokozatosan a textil és cipőipari gépek gyártására koncentrálódott.

3 A cég története ii. A céget 1992-ben Schön-KEAV-Eger Kft. néven alapították az egykori tulajdonosok: Schön & Cie.AG., D Pirmasens (Németország) KAEV-Gépgyár, Budapest (Magyarország) Eger Város Önkormányzata, Eger (Magyarország) A KAEV-Gépgyár üzletrész tulajdonát a Schön & Cie Rt. megvásárolta, majd május 16-án a Schön & Cie Rt. üzletrészét az újonnan alapított schoen + sandt machinery GmbH megvásárolta. 2010. május 28-án a schoen + sandt machinery GmbH megvásárolta Eger Város Önkormányzatának üzletrészét, így 100%-os tulajdonos lett.

4 Termékeink Cégünk fő profilja kivágógépek (stancológépek), valamint egyedi gépek gyártása Tulajdonságaik teljes mértékben vevőink kérésétől, megrendelésétől függnek Készíthetünk: komplett hidraulikus lengőfejes mozgófejes mozgóhidas nagyfelületű, és különleges kivágógépeket

5 szolgáltatásaink Annak ellenére, hogy nem ez a fő profilunk, bevételeink nagyobb részét mégis szolgáltatásaink adják. Megmunkálással vagy anélkül készítünk max. 10 tonna tömegű hegesztett szerkezeteket, hőkezelve, szemcseszórva vagy igény szerinti felületkezeléssel. 

6 szemcseszórás Minden lángvágott alkatrészt hegesztés előtt majd hegesztés és hőkezelés után fém szemcsével revétlenítünk, azaz eltávolítjuk a munkadarab felszínéről az oxidréteget, hogy fémtiszta felületet kapjunk.

7 lemezmegmunkálás A nagy táblalemezeket többféleképp tudjuk megmunkálni: gépi, kézi és karos ollóval (6 mm-ig). Két programozható lángvágógépünkön akár 250 mm vastag lemezt is képesek vagyunk vágni. A lemezmegmunkálás után hegesztő- és forgácsoló üzemünkben további műveleteket végzünk: élhajlítás, fúrás, marás, stb.

8 hegesztés A gyárunkban található hegesztőműhely alkalmas akár 10 tonnás hegesztett szerkezetek gyártására, amelyeket forgatókészülékben is képesek szakértő kollégáink hegeszteni, hogy a lehető legjobb minőségű varratot állítsuk elő ügyfeleink számára.

9 feszültségmentesítés
Hőkezelő kemencénkben a megmunkált alkatrészeket hőkezeljük, akár 2 tonnáig. Kemencénk mérete: Hossza:3400 mm; Szélesség:1450 mm; Magasság:1920 mm

10 Forgácsolás Négy horizontesztergánk segítségével több mint 4 méter hosszú, akár 10 tonnás alkatrészeket tudunk megmunkálni. CNC horizontunk a legkülönfélébb formákat képes előállítani százados pontossággal. A gép 2 palettás, így a szériagyártáshoz is adottak a feltételeink. Hónológépünk 300 mm átmérőig képes a hidraulikus hengerek belső felületét megmunkálni. A vertikálfejjel felszerelt horizontunk segítségével a nagyméretű, lapszerű alkatrészeket egy felfogásból készre tudjuk gyártani. Köszörűsműhelyünkben található két palást,valamint két síkköszörű amelyekkel akár 2000 mm hosszúságban is meg tudják köszörülni az alkatrészeket.

11 CNC megmunkálóközpont

12 festés Festőműhelyünk több kabinos, így egyszerre akár három különböző színt is tudunk festeni.

13 szerelés Komplett hidraulikus kivágó gépeket szerelünk pneumatikával és elektromos vezérléssel. A vevői igényeknek megfelelően gépeinket különböző anyagadagoló és letekercselő egységgel is tudjuk szállítani.

14 Minőségpolitika A schoen + sandt Hungary Kft. vezetősége elkötelezte magát, hogy Minőség Irányítási Rendszert (MIR) épít ki és müködtet, az ISO 9001 szabvány szerint. A Társaság a fenti küldetésének megfelelően Környezetközpontú Irányítási Rendszert (KIR) vezet be és tart fenn az ISO szabvány szerint azért, hogy a megfelelő területeken fejlődést érjen el.

15 Referencia A teljesség igénye nélkül soroljuk fel néhány partnerünket: (a teljes lista megtalálható a cég honlapján) Delta-Tech Mérnökiroda Bosch Rexroth Pneumatika Kft. Metallium 2003 Kft. ZF Hungaria Kft. Mátra Gépipari Kft. Intec Austria GmbH. Siemens Hungária Kft. Dematic GmbH. Bakai Szerszámgép Szerviz Kft. Metaco Union Kft. Szalóki József ev. Frimo Hungary Kft. Rail Cargo Hungaria Zrt. Hugo Berwanger&Gesellschafter Gmbh. Kühler Gmbh&Co.KG Egererdő ZRt. Silver Metal Systems s.r.o. schoen+sandt Machinery Gmbh. Wemag Gmbh. Gabriel Konstruktionen Gmbh. Contarex Agrotechnika Kft. Eurofoam Hungary Kft.

16 Kapcsolat cím: Telefonszám: 06 36/ Honlapunk:

17 Köszönjük a megtisztelő figyelmet
Köszönjük a megtisztelő figyelmet! bízva a jövőbeli sikeres együttműködés reményében üdvözletét küldi: A schoen+sandt hungary Kft. csapata


Letölteni ppt "schoen+sandt Hungary Kft."

Hasonló előadás


Google Hirdetések