Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

El Shaddai, El Shaddai, örök élő Adonai! Eltelnek évezredek és Te nem változol meg. El Shaddai, El Shaddai, örök élő Adonai! Rólad szól a szív és száj,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "El Shaddai, El Shaddai, örök élő Adonai! Eltelnek évezredek és Te nem változol meg. El Shaddai, El Shaddai, örök élő Adonai! Rólad szól a szív és száj,"— Előadás másolata:

1 El Shaddai, El Shaddai, örök élő Adonai! Eltelnek évezredek és Te nem változol meg. El Shaddai, El Shaddai, örök élő Adonai! Rólad szól a szív és száj, El Shaddai.

2 Te alkottad az eget, napot, földet, vizeket. Ábrahám fiainak Te jelöltél ki utat. Szóltál, feltámadt a szél, ott a Veres tengernél, s néped száraz lábbal kelt át. Te alkottad az eget, napot, földet, vizeket. Ábrahám fiainak Te jelöltél ki utat. Szóltál, feltámadt a szél, ott a Veres tengernél, s néped száraz lábbal kelt át.

3 El Shaddai, El Shaddai, örök élő Adonai! Eltelnek évezredek és Te nem változol meg. El Shaddai, El Shaddai, örök élő Adonai! Rólad szól a szív és száj, El Shaddai.

4 A pusztában vezettél, megbékélést üzentél. Kenyereddel tápláltál, sasszárnyakon hordoztál. Mi nem értettük szavad, elvétettük az utat, de Te mégis elértél, a Tiednek neveztél… A pusztában vezettél, megbékélést üzentél. Kenyereddel tápláltál, sasszárnyakon hordoztál. Mi nem értettük szavad, elvétettük az utat, de Te mégis elértél, a Tiednek neveztél…

5 El Shaddai, El Shaddai, örök élő Adonai! Eltelnek évezredek és Te nem változol meg. El Shaddai, El Shaddai, örök élő Adonai! Rólad szól a szív és száj, El Shaddai.


Letölteni ppt "El Shaddai, El Shaddai, örök élő Adonai! Eltelnek évezredek és Te nem változol meg. El Shaddai, El Shaddai, örök élő Adonai! Rólad szól a szív és száj,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések