Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

"Olyan tevékenységek tudománya, mentális tulajdonságait

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: ""Olyan tevékenységek tudománya, mentális tulajdonságait"— Előadás másolata:

1 "Olyan tevékenységek tudománya, mentális tulajdonságait
EUGENIKA "Olyan tevékenységek tudománya, amely az eljövendő generációk Fizikai, vagy mentális tulajdonságait javítja vagy rontja" Sir Francis Galton Az Eugenikusok azzal hencegtek, hogy ők egy más fajta. Fejlettebb formái az emberi fajnak. Nem titkolták, hogy az átlagembert el akarják butítani, hogy ezáltal még irányíthatóbbak legyenek. Adolf Hitler: "Az Eugenika az ihlet forrása„ (Ezt a "Mein Kampf" végére írta)

2 "Higany és más agykárosító anyagokat tartalmazó oltások beadásával vegyi agykárosodást lehet előidézni és ezzel egy szolgalelkű populációt lehet létrehozni" Bertrand Russel Nobel-díjat kapott!

3 Aldous Huxley (A "Szép Új Világ" szerzője)
"Étrend, injekciók és nevelés - ezeket fiatal kortól alkalmazva könnyen lehet olyan személyiségvonásokat és világképet kialakítani, amelyet a hatóságok akarnak. Elérhető, hogy pszichológiailag lehetelenné váljon a fennáló rend kritizálása" Bertrand Russel "Olyan technológiákat dolgoznak ki, mellyel elérhető hogy az emberek szeressék szolgaságukat. Például gyógyszerek alkalmazása. Egy kábítószer, amely az embereket a legborzasztóbb körülmények közt is boldoggá teszi. Mindezek a dolgok ma már lehetségesek" Aldous Huxley (A "Szép Új Világ" szerzője)

4 A fej méretét méri egy Eugenikus.
"Amit írtam, nem kitalált történet, hanem a vezető Elit által megtervezett forgatókönyv" Aldous Huxley (A "Szép Új Világ" szerzője) Biometria - Galton hozta létre genetikai jellemzők követésére azért, hogy meghatározza ki kaphat engedélyt gyermekvállalásra. (1870) A fej méretét méri egy Eugenikus.

5 Kérdőívek alapján alacsonyabb pontszámot elérő polgárokat elfogták és erőszakkal sterilizálták.
(Első sterilizációs törvények 1907 USA)

6 "A fajkísérletek következtében, a születéskori különbségek uralkodó és elnyomott között annyira élesen különbözőek lesznek, hogy szinte két külön faj lesz belőlük. Ezáltal a csőcselék lázadása épp olyan elképzelhetetlenné válik, mint a birkák szervezett lázadása a birkahús fogyasztói ellen" Bertrand Russel (Eugenikus)

7 Henry Kissinger idézetek:
"A harmadik világgal kapcsolatos külpolitikánk elsődleges céljává a népességcsökkentést kell tenni" „Az IMF és a Világbank csak akkor adjon hitelt egy országnak, ha agresszív népességcsökkentő programokat indít el” „Az élelmiszert használják fegyverként, mert a hiányában kirobbanó háborúk szintén hatásosan csökkentenék a népességet”

8 Idézetek a Népesség Csökkentésről:
"Ha újjászületnék, halálos vírusként szeretnék visszatérni, hogy hozzájárulhassak a túlnépesedés problémájának megoldásához” Fülöp Herceg (egy német újságban 1988) "Egy tömeges élelmiszerhiány jó hatású lenne, mert eltörölné a föld színéről a szegényeket” Robert Thomas Malthus "Az lenne az ideális ha a világ népességét 95%-al lehetne csökkenteni” Ted Turner (CNN médiamogul) "A világ sokkal jobb lenne, ha csak 10-20%-unk élne„ Dr Eric Pianka (Texasi Egyetem biológusa) George Bush javasolta Kínának hogy vezessék be az "egy gyermek" programot. 1-nél több gyermek esetén: pénzbírság – börtönbüntetés - kényszerabortusz

9 (Biológus Texasi Egyetem) 40 év alatt megduplázódott a Föld népessége
Dr Eric Pianka (Biológus Texasi Egyetem) Mikor éppen átvett egy kitüntetést ezt mondta: "Az AIDS nem megfelelő , mert túl lassú” „Az Ebola gyorsan el tudná pusztítani a népesség 90%-át" 40 év alatt megduplázódott a Föld népessége 1971 3,5 Milliárd Ember 2011 7 Milliárd Ember 2030 ? Milliárd Ember

10 Az Eugenika elérte az egyházakat is: a Papok pénzért illesztették be az Eugenikát a prédikációikba.

11 Izrael olyan faj-specifikus biofegyvert vásárolt, melyek csak bizonyos rasszokat ölnek meg. (1985)
Ezt Dick Cheney így nevezte: „Politikailag hasznos eszköz" Ha valaki ezt kérdezi: "Miért akarnák csökkenteni a népességet? Attól csak kevesebb pénzük lesz” Akkor fogalma sincs arról, hogy őket már nem a pénz érdekli. A hatalom hozza őket lázba.

12 EMBERISÉG 500 Millió ALATT
"Georgiai Tanúkövek" (USA) Egy titokzatos csoport emlékműve, melybe az "Új Világrend" elveit több nyelven kőbevésték.

13 "2020-ra megvalósul a Világkormány„
Rian Kurzweil (1999) "Legkésőbb 2030-ra az emberiség abszolút szolgasorsba lesz taszítva" Bill Joy (a Sun Microsystems milliárdos alapítója 2000) „Csak a megfelelő, hatalmas válságra van szükség és a világ népei elfogadják az Új Világrendet" David Rockefeller

14 Mi az „Új Világrend”? új világrend pps Küld tovább!


Letölteni ppt ""Olyan tevékenységek tudománya, mentális tulajdonságait"

Hasonló előadás


Google Hirdetések