Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÖKO-BATYU A folytatáshoz nyomja meg az ENTER billentyűt! T.A.P.S. Project.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÖKO-BATYU A folytatáshoz nyomja meg az ENTER billentyűt! T.A.P.S. Project."— Előadás másolata:

1 ÖKO-BATYU A folytatáshoz nyomja meg az ENTER billentyűt! T.A.P.S. Project

2 Mi is az ÖKO-BATYU ? - A program lehetőséget kínál arra, hogy az óvodás, iskolás korosztályba tartozó gyerekek a hétköznapi élet során könnyedén elsajátíthassák a szelektív hulladékgyűjtés gyakorlati fogásait. -Támogatást kínál az oktatási intézmények működéséhez és az ott folyó környezeti nevelési programhoz. -Elősegíti a szolgáltatók hatékony munkáját és szorosra vonja kapcsolatukat az ügyfélkörrel.

3 Hogyan mÜködik a gyakorlat? Hogyan mÜködik a gyakorlat? A rendszerhez kapcsolódó intézmények saját adottságainak megfelelő mértékben vállalhatnak részt a szolgáltató által felkínált szelektív hulladék- gyűjtéshez kapcsolódó tevékenységekben. A program keretén belül lehetőség nyílik különböző újrahasznosítható hulladékok gyűjtésére, környezeti nevelési program oktatására, valamint a résztvevő intézmények közötti versenyben való részvételre.

4 A programhoz kapcsolódó események A működés során a szolgáltató minden érintettek korosztály számára biztosítja, hogy test- közelbe kerülhessenek a korszerű hulladékgazdálkodás eredményei- vel. A gyűjtési rendszert átlátható, internetes háttérrel működő nyilvántartó és fuvarszervező rendszer támogatja, mely egysze- rűvé és gördülékennyé teszi az elszámolást és a fuvarszervezést, valamint korrekt alapot biztosít a meghirdetett akciók, versenyek elbírálásához is. Ö K O - T A X I

5 A szolgáltató versenyt hirdet a résztvevő intézmények között. A verseny feltételeinek kialakítása biztosítja, hogy bármilyen adottságú intézménynek lehetősége nyíljon akár több kategóriában is az eredményes részvételre. Verseny!!! A meghirdetett díjak garantálják, hogy a győzteseknek nem kell üres batyuval hazatérniük.

6 Miért éri meg csatlakozni? Miért éri meg csatlakozni? A programot meghirdető szolgáltató az együttműködés mértékének megfelelően támogatást nyújt a csatlakozottak részére. A támogatás mértéke függ a gyűjtött hulladékok mennyiségétől, minőségétől és az oktatási program végrehajtásától.

7 Miért éri meg csatlakozni? Miért éri meg csatlakozni? A programot meghirdető szolgáltató az együttműködés mértékének megfelelően támogatást nyújt a csatlakozottak részére. A támogatás mértéke függ a gyűjtött hulladékok mennyiségétől, minőségétől és az oktatási program végrehajtásától.

8 Mit nyújthat a rendszer az érintettek részére? A résztvevő intézmények részére korszerű, helyi sajátosságoknak megfelelő környezeti nevelési programot és jelentős mértékű anyagi támogatást működésükhöz. A diákok részére egyszerű, játékosan tanulható módszert a szelektív hulladékgyűjtés elsajátítására és különböző jutalmakat a részvételhez mérten. A szolgáltató részére gazdaságosan és magas színvonalon működtethető hulladékgyűjtési, valamint hatékony, folyamatosan aktualizálható PR rendszert, mely mind a jelenlegi, mind a jövőbeli ügyfélkört széles skálán tudja megmozgatni és céljainak megfelelően motiválni.

9 Köszönjük érdeklödését! További információk:www.okokviz.eu A programhoz kapcsolódó - ösztönzési rendszer kialakításával, -a szerződéses és adminisztratív háttérrel, -valamint az informatikai támogatással kapcsolatban további információk az alábbi elérhetőségen:


Letölteni ppt "ÖKO-BATYU A folytatáshoz nyomja meg az ENTER billentyűt! T.A.P.S. Project."

Hasonló előadás


Google Hirdetések