Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tiszta a levegő Budapest,2008 Szedő Iván. Az ipar lerombolása és az energiatakarékosabb élet meghozta a tiszta levegőt Budapestre.Az ipar lerombolása.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tiszta a levegő Budapest,2008 Szedő Iván. Az ipar lerombolása és az energiatakarékosabb élet meghozta a tiszta levegőt Budapestre.Az ipar lerombolása."— Előadás másolata:

1 Tiszta a levegő Budapest,2008 Szedő Iván

2 Az ipar lerombolása és az energiatakarékosabb élet meghozta a tiszta levegőt Budapestre.Az ipar lerombolása és az energiatakarékosabb élet meghozta a tiszta levegőt Budapestre. Ennek egészen szokatlan látványi következményei vannak, például nagyon messzire lehet látni egy magas pontról, a távolságok kisebbnek tűnnek, szinte megszűnt a távolság becslésének lehetősége. Ezt reprezentálja az alább bemutatott néhány kép.Ennek egészen szokatlan látványi következményei vannak, például nagyon messzire lehet látni egy magas pontról, a távolságok kisebbnek tűnnek, szinte megszűnt a távolság becslésének lehetősége. Ezt reprezentálja az alább bemutatott néhány kép.

3

4 Dunakeszi Margit-híd

5 Pénzügyminisztérium Aszód

6 Orvosi Egyetem Száva-utcai torony

7

8

9

10 Petőfi-híd Szabadság-híd (felújítás alatt) Erzsébet-híd Most látszik, hogy ebben a városban micsoda rettenetes összevisszaság van.

11 Óbuda Békásmegyer

12 Megyeri híd (új)

13 Bazilika

14 Zsinagóga

15

16

17 Északi-összekötő vasúti híd (most lett felújítva) Árpád-híd Margit-híd, 2009-ben lesz felújítva

18 ) Lánchíd (egyelőre marad a helyén)

19 Viszontlátásra! További diasorozataim megtekintéséhez kattints az alábbi www címre:További diasorozataim megtekintéséhez kattints az alábbi www címre: http://szedo.extra.hu/pps1.htmhttp://szedo.extra.hu/pps1.htmhttp://szedo.extra.hu/pps1.htm


Letölteni ppt "Tiszta a levegő Budapest,2008 Szedő Iván. Az ipar lerombolása és az energiatakarékosabb élet meghozta a tiszta levegőt Budapestre.Az ipar lerombolása."

Hasonló előadás


Google Hirdetések