Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Polírozott felszín A 0.3 mm polírozott felszín az implantátum nyaki részén láthatóvá teszi a behelyezési mélységet és biztosítja a megfelelő zárást. Kett.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Polírozott felszín A 0.3 mm polírozott felszín az implantátum nyaki részén láthatóvá teszi a behelyezési mélységet és biztosítja a megfelelő zárást. Kett."— Előadás másolata:

1 Polírozott felszín A 0.3 mm polírozott felszín az implantátum nyaki részén láthatóvá teszi a behelyezési mélységet és biztosítja a megfelelő zárást. Kett ő s csavarmenet A kettős csavarmenet csökkenti a kortikális csont sérülésének esélyeit. A kettős csavarmenet elősegíti a primer stabiltás kialakulását, valamint gátolja a kortikális fertőződését. Tömörít ő csavarmenet A csavarmenet lefutását úgy alakították ki, hogy kiküszöbölje a csont törését a behelyezés alatt. A széles csavarmenet távolság csökkenti az implantátum ás a csont közötti feszülést. DESIGN

2 Metszett csavarmenet A 8mm és 10mm implantátum egy, a 12mm és 14mm-es kettő metszett csavarmenettel rendelkezik. A metszőéleket úgy tervezték, hogy minimalizálja a csont ellenállást. A kúpfelület könnyebbé teszi a felépítmény behelyezését, valamint a szélesebb kapcsolódási felületet ad, nehezebbé téve a csavar meglazulását. Gyökércsúcs A lekerekített gyökércsúcs könnyebbé teszi az implantátum behelyezését és nehezebbé az álút kialakulását. Metszett csavarmenet Lekerekített gyökér DESIGN

3 FELSZÍN RBM (RESORBABLE BLAST MEDIA) BIOTITE-H

4 EL Ő NYÖK Bels ő vízh ű téses rendszer Csökkenti a fúrás közben termelődő hőt, valamint a csont melegedését. TISZTÍTÁS

5 EL Ő NYÖK KESKENY NORMÁL VASTAG Eltávolítható Stopper Feleslegessé teszi a mélységorientációs előfúrást. Könnyebbé és pontosabbá teszi a fészekfúrást. A fúróra könnyen felhelyezhető, eltávolítható így tisztítható. Előnyösebb egy fixált stoppernél.

6 EL Ő NYÖK Implantátum behajtó Az implantátum kivétele steril dobozából Az implantátum pontos rögzülése a behajtó száron egyszerűvé és biztonságossá teszi a steril dobozból való kivételt.

7 EL Ő NYÖK Torx Coping csavar A megszokott hatszögletű típusú csavar könnyen deformálódhat egy 35Ncm erő esetén, ám az torx típust a többszöri ki és becsavarás sem gyengíti.


Letölteni ppt "Polírozott felszín A 0.3 mm polírozott felszín az implantátum nyaki részén láthatóvá teszi a behelyezési mélységet és biztosítja a megfelelő zárást. Kett."

Hasonló előadás


Google Hirdetések