Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tisza-tavi ökotúra.. Szép jó napot! Kézcsók a hölgyeknek! Sziasztok! Úgy gondoltuk felvidítjuk, vagy még inkább vidámabbá tesszük a kedvüket, kedveteket.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tisza-tavi ökotúra.. Szép jó napot! Kézcsók a hölgyeknek! Sziasztok! Úgy gondoltuk felvidítjuk, vagy még inkább vidámabbá tesszük a kedvüket, kedveteket."— Előadás másolata:

1 Tisza-tavi ökotúra.

2 Szép jó napot! Kézcsók a hölgyeknek! Sziasztok! Úgy gondoltuk felvidítjuk, vagy még inkább vidámabbá tesszük a kedvüket, kedveteket néhány nyáridéző képkockával. Reméljük kellemes emlékeket idézünk föl, vagy éppen kedvet csinálunk egy újabb túrához a Tisza-tavon..

3 Túráink a Wiking kikötőből indulnak, innen motoros csónakkal, vagy kenuval vágunk neki az Abádszalóki-medence vizének. A kikötő.

4 Kenutúráinkat teljesen kezdők is igénybe vehetik, ugyanis oktatást kapnak a vízi közlekedés szabályairól, valamint a túrakenuzás alapjairól, a túrákat vizsgázott túravezetők vezetik..

5 Túráink alatt előadást hallhatnak a Tisza-tó e térségben betöltött szerepéről, kialakításáról, múltjáról, jelenéről, jövőjéről. Bepillantást nyerhetnek a tó páratlanul gazdag állat és növényvilágába. A növényvilág rendkívül változatos, főként vízinövényekkel és a vizes életteret kedvelő növényekkel találkozhatunk. A tó, jellegéből fakadóan mocsári, lápi, partközelben nádasokkal, sással, kákával, gyékényessel, a sekélyebb részeken pedig hínáros növényzettel bír. Tündérfátyol Sulyom Virágkáka Közönséges rence Ágasvázú szivacs Ágas békabuzogány Rucaöröm Nyílfű

6 Tündérrózsa.

7 A madárvilág is szép számmal képviselteti önmagát, és az Abádszalóki-medence előnyére írható, hogy a madarak megszokják az ember közelségét, s így könnyebben megfigyelhetőek.

8 Búbos vöcsök nász Kakaskodás? Pedig az egyik tojó Kerülgetés Csőrözés Na mi van? Szent a béke… …és itt a bizonyíték..

9 Szerkők és sirályok Folyami pihenő Vegyesen: fattyúszerkő, küszvágócsér, dankasirály Pihenőben TollkarbantartásReszkessetek halak… …ha tudtok!! Reggeli!! Felszállás uszadék fáról Cölöpről Szinkronban..

10 Kárókatonák Kiskárókatonák Kiskárókatonák és vörösgém Kárókatona és kiskárókatonákSzárítkozás Most menjek a strandra, vagy ne menjek a strandra?.

11 Függőcinege fészek Szárcsa Cigány réce Vízi csirke Jégmadár Barna rétihéja Jó étvágyat!.

12 Gémek Törpegém, vagy más néven pocgém Hol is vagyok? Üstökös gém, vagy más néven selyemgém Bakcsó, vagy más néven vakvarjúcska, esti gém Fiatal vakvarjúcska „Ülőfürdő” VörösgémSzürke gém Nemes, vagy más néven nagykócsag Csendélet

13 Tiszavirág.

14 Táj Pirkad Hajnalban a folyón Öblítő csatorna Viharban Nem cserélnék velük!! Naplemente Kisköre fölött Nyári est Őszi lágyság Október„Madarak jönnek, madarak mennek…”

15 A kikötő… Télen Nyáron Télen A Bere… Tavasszal A Holtág Nyáron Télen Tavasszal Öblítőcsatorna Nyáron Télen Út a folyóra Nyáron Télen Tündérfátyolmező Nyáron Télen......

16 Télen sem áll meg az élet… Korcsolyázunk, Horgászunk, vagy éppen a nyáron víz borította, és ilyenkor a szemünk elé kerülő „új” tájat csodáljuk. Sok a tuskó, de szerencsére békés természetűek. JegeshegyBarlangos test Néha az ufók is eljönnek!.

17 Köszönjük a figyelmet, legyen szerencsénk, Abádszalókon! Elérhetőségünk: Balogh Gyula Tel.:06-30/3535886.


Letölteni ppt "Tisza-tavi ökotúra.. Szép jó napot! Kézcsók a hölgyeknek! Sziasztok! Úgy gondoltuk felvidítjuk, vagy még inkább vidámabbá tesszük a kedvüket, kedveteket."

Hasonló előadás


Google Hirdetések