Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Összetevő- és telepítési diagram. Összetevő-modellezés Összetevő: A szoftver-rendszer önállóan is működőképes, felületeket megvalósító eleme –Összetevők.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Összetevő- és telepítési diagram. Összetevő-modellezés Összetevő: A szoftver-rendszer önállóan is működőképes, felületeket megvalósító eleme –Összetevők."— Előadás másolata:

1 Összetevő- és telepítési diagram

2 Összetevő-modellezés Összetevő: A szoftver-rendszer önállóan is működőképes, felületeket megvalósító eleme –Összetevők körének meghatározása, összetevők azonosítása –Összetevők megtervezése –Összetevő csomagok létrehozása –Különleges sajátosságok és jellemzők megadása –Összetevődiagram készítése Szokványos összetevők: –Executable végrehajtható program –Objektumkönyvtár, statikus vagy dinamikus –Adatbázis-tábla –Fájl, amely adatokat tartalmaz –Dokumentum (szöveges, kép, hanganyag stb.)

3 Összetevők függése

4

5 Telepítési modellezés Telepítés: –a hardver elemek és kapcsolódásaik, és a hálózati topológia specifikációja –A hardverek mellett létező, őket működtető rendszerszoftverek (oprendszer, protokoll, stb.) megadása Csomópontok, egységek: –Processzor, feldolgozó egységek: a szoftverösszetevők futtatására –Egységek: perifériák és vezérlők –Összekapcsolás: hálózat/kapcsolat specifikációja

6 A telepítés tervezése Egységek, processzorok és összekapcsolásuk meghatározása A processzorokon futó összetevők megadása


Letölteni ppt "Összetevő- és telepítési diagram. Összetevő-modellezés Összetevő: A szoftver-rendszer önállóan is működőképes, felületeket megvalósító eleme –Összetevők."

Hasonló előadás


Google Hirdetések