Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája. A szálloda dús erd ő k és a fest ő i hét tó közvetlen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája. A szálloda dús erd ő k és a fest ő i hét tó közvetlen."— Előadás másolata:

1 Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár

2 A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája. A szálloda dús erd ő k és a fest ő i hét tó közvetlen szomszédságában, pár perces sétára található a városközponttól. A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa 2008-ban elnyerte a legjobb magyarországi wellness szálloda címet.

3 Szállodánk 273, egyedi és elegáns kialakítású szobával és lakosztállyal várja vendégeit. Minden szobához erkély vagy terasz, klímaberendezés, fürd ő szoba, LCD TV, mini bár, szobaszéf és ingyenes internet csatlakozás tartozik. Az ágynem ű anti allergén, de további garnitúrából is kínálunk választási lehet ő séget.

4 A gondosan kialakított bels ő tér, a baldachinos nyugágyak, az élményzuhanyzók a nyugalom és harmónia színterei. A Spirit Hotel közel 10.000 m² alapterület ű Oázis wellness- és fürd ő részlege 22 medencével és pezsg ő fürd ő vel szolgálja a vendégek teljes kör ű kikapcsolódását. Az aktív pihenés szerelmesei élménymedencéinkben, 25 méteres úszómedencénkben vezethetik le a munkahelyi feszültséget és gyógyvizes medencéinkben pihentethetik fáradt izmaikat.

5 Gyógyászati szolgáltatásaink a szálloda saját kútjából feltör ő, világhír ű sárvári gyógyvízre épülnek, amely ez év nyara óta a Spirit gyógyvíz nevet viseli. A 250 millió éves forrásból, 1056 méter mélyr ő l, 46 Celsius fokon feltör ő víz kiváló a hagyományos balneoterápiás és a korszer ű fizikoterápiás kezelésekre is

6 Vendégeink különböz ő kényeztet ő kezelések közül választhatnak: Medical-Spa kezelések Szépségápolás Spa kezelések Tisztítókúrák

7 A mai rohanó világban nagyon fontos, hogy fittek és egészségesek maradjunk. Szállodánk mindent megtesz ennek érdekében. Újjászületés pontról-pontra

8 Az élményeket a felejthetetlen ízek teszik teljessé: legyen az könny ű reggeli, ínycsiklandó ebéd, vagy romantikus környezetben elköltött elegáns vacsora.

9 Spirit Hotel Conference Room Konferenciák, céges összejövetelek, továbbképzések, hétvégi tréningek, üzleti megbeszélések valóban sikeres lebonyolításában kulcsszerepet játszik a helyszín.

10 Köszönjük megtisztel ő figyelmüket! Viszont látásra


Letölteni ppt "Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája. A szálloda dús erd ő k és a fest ő i hét tó közvetlen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések