Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Spirit Hotel Thermal Spa

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Spirit Hotel Thermal Spa"— Előadás másolata:

1 Spirit Hotel Thermal Spa
Sárvár

2 A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája.
A szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, pár perces sétára található a városközponttól. A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa 2008-ban elnyerte a legjobb magyarországi wellness szálloda címet.

3 Szállodánk 273, egyedi és elegáns kialakítású szobával és lakosztállyal várja vendégeit. Minden szobához erkély vagy terasz, klímaberendezés, fürdőszoba, LCD TV, mini bár, szobaszéf és ingyenes internet csatlakozás tartozik. Az ágynemű anti allergén, de további garnitúrából is kínálunk választási lehetőséget.

4 A Spirit Hotel közel m² alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészlege 22 medencével és pezsgőfürdővel szolgálja a vendégek teljes körű kikapcsolódását. Az aktív pihenés szerelmesei élménymedencéinkben, 25 méteres úszómedencénkben vezethetik le a munkahelyi feszültséget és gyógyvizes medencéinkben pihentethetik fáradt izmaikat. A gondosan kialakított belső tér, a baldachinos nyugágyak, az élményzuhanyzók a nyugalom és harmónia színterei.

5 Gyógyászati szolgáltatásaink a szálloda saját kútjából feltörő, világhírű sárvári gyógyvízre épülnek, amely ez év nyara óta a Spirit gyógyvíz nevet viseli. A 250 millió éves forrásból, 1056 méter mélyről, 46 Celsius fokon feltörő víz kiváló a hagyományos balneoterápiás és a korszerű fizikoterápiás kezelésekre is

6 Vendégeink különböző kényeztető kezelések közül választhatnak:
Spa kezelések Medical-Spa kezelések Szépségápolás Tisztítókúrák

7 Újjászületés pontról-pontra
A mai rohanó világban nagyon fontos, hogy fittek és egészségesek maradjunk. Szállodánk mindent megtesz ennek érdekében. Újjászületés pontról-pontra

8 Az élményeket a felejthetetlen ízek teszik teljessé: legyen az könnyű reggeli, ínycsiklandó ebéd, vagy romantikus környezetben elköltött elegáns vacsora.

9 Spirit Hotel Conference Room
Konferenciák, céges összejövetelek, továbbképzések, hétvégi tréningek, üzleti megbeszélések valóban sikeres lebonyolításában kulcsszerepet játszik a helyszín.

10 Köszönjük megtisztelő figyelmüket!
Viszont látásra


Letölteni ppt "Spirit Hotel Thermal Spa"

Hasonló előadás


Google Hirdetések