Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Zrínyi Miklós Általános Iskola

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Zrínyi Miklós Általános Iskola"— Előadás másolata:

1 Zrínyi Miklós Általános Iskola
A PESTERZSÉBETI Zrínyi Miklós Általános Iskola ISKOLAI KÖNYVTÁRÁNAK BEMUTATÁSA Zrínyi Miklós Általános Iskola 1205 Budapest, Mártírok útja 47. tel/fax: OM azonosító:

2 ,,Az én iskolai könyvtáram” prezentációs pályázat
Készítették: Ahmed Márton Fádi és Ahmed Számi Dániel a Zrínyi Miklós Általános Iskola 7.b osztály tanulói Könyvtáros:Madarász Ágnes Informatikus:Fazekas András

3 Könyvtárunk története
A múlt A jelen

4 Folyóirat-olvasó Olvasóterem MÉDIATÁR

5

6 Miért jó a Zrínyi Miklós Általános Iskola könyvtárába járni?
1.A könyvtár az iskola főbejáratánál mindenki által jól megközelíthető helyen található. Ha unatkozom több, mint 15 ezer dokumentum közül válogathatok. 2.A 80 m2-es, két helyiségből álló könyvtárunkban 30 olvasó kutathat, olvashat egyszerre. 3.Délután itt nyugodtan elkészíthetem a házi feladatomat, és még segítséget is kaphatok. 4.Ha véletlenül otthon felejtem a tankönyvemet, akkor a szünetekben kikölcsönözhetek egy másikat, és így együtt tudok dolgozni osztálytársaimmal a tanítási órákon. 2010/2011-es tanév Könyvtári nyitva tartás: A hét B hét Hétfő: óráig Hétfő: óráig Kedd: óráig Kedd: 9-15 óráig 13-16 óráig Szerda: 9-14 óráig Szerda: óráig Csütörtök: óráig Csütörtök: óráig Péntek: óráig Péntek: óráig óráig

7 5.Felkészülhetek a tanulmányi versenyekre, s még nyerhetek is.
Otthon

8 6.Megnézhetem kedvenc filmemet a filmklubban.
7.A mesesarokban „királyfi vagy királylány” is lehetek. 8.Itt találkozhatok kedvenc tanáraimmal, aki gyakran a könyvtárunkban készülnek fel a tanítási óráikra.

9 9.Ha kedvem van hozzá, akár verset is írhatok a számítógépeinkről vagy a könyvtárunkról.
10.Az általam ajándékozott könyv az én dedikációmmal kerülhet majd a könyvespolcra. 11. Minél több könyvet olvasok el, annál több gyöngyöt gyűjthetek a nyakláncomhoz.

10 12.Akár verset is mondhatok.
13.3D szemüveggel nézhetem a GUINESS WORLD RECORDS könyveket, és borzonghatok, ha meglátom „élőben” a madárpókot. 14.Ha nem találok valamilyen könyvet, akkor a kiskönyvtáros segítségét is kérhetem. Ha ő nem találja meg az általam keresett könyvet, akkor Ági néni biztosan segít a könyvkeresésben.

11 15.Keddenként zenét is hallgathatok,és naponta internetezhetek a HEFOP pályázaton nyert számítógépeken. 16.Megnézhetem Major Katalin és Szabóné Berki Zsuzsa tanárnők gobelin-kiállítását. 17. Zeneszámot rendelhetek az iskolarádióban.

12 18.Akár könyvet is cserélhetek az iskolai könyvtári világnapon.

13 19. Ha csak lustálkodni szeretnék, akkor heverészhetek a párnákon.

14 Mi ezért szeretjük a könyvtárunkat :
Rejtvényfejtés Csend Versenyek Nyugalom Társasjátékok Barátságos környezet Leckeírás Zenehallgatás Filmklub Gyors tájékoztatás Internetezés Fénymásolás Érdekes könyvek

15 Látogassatok el hozzánk!
A Zrínyi Miklós Általános Iskola könyvtárosa és kiskönyvtárosai nyitvatartási idŐben minden olvasót szeretettel várnak.


Letölteni ppt "Zrínyi Miklós Általános Iskola"

Hasonló előadás


Google Hirdetések