Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az Agel hálózata www.agelteam.hu. Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az Agel hálózata www.agelteam.hu. Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges."— Előadás másolata:

1 Az Agel hálózata www.agelteam.hu

2 Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges kérdéseivel kérjük, forduljon szponzorához, vagy ahhoz a személyhez, aki ezt a bemutatót az Ön figyelmébe ajánlotta!

3 Az első lépés Üzleti regisztrációnk által csatlakozunk az Agel hálózathoz, és elindítjuk hálózatunk építését, bővítését. A számok a csatlakozásunknak megfelelő számú üzleti központjainkat jelölik.

4 Üzleti központok A személyi szinten regisztrálók 1 üzleti központ után kapják jutalékaikat. Ez annyit jelent, hogy az érdeklődőiket elhelyezik a hálózatuk jobb és bal oldalára.

5 Tagok elhelyezése Az így felépülő hálózat két oldalán elindul a növekedés. Hálózatunkba elhelyezzük érdeklődőinket, majd ők is hozzák a sajátjaikat, sőt a felettünk lévő hálózatból is elhelyeznek a tagok alattunk új embereket.

6 Növekedés A hálózatunk jobb és bal oldalán a marketing tevékenységünk által megindul a növekedés. A két oldal különböző módon növekszik majd, ezért oldalanként különböző pontszámok keletkeznek. Az egyikben több, a másikban kevesebb.

7 Jutalékok A hálózat kisebb pontszámú oldalán keletkezett pontok alapján a cég elszámolja a csoportforgalmi jutalékot. A pontérték 10%-a Dollárban.

8 Pontszámok - Jutalékok A havi bevételeink több, a hálózatban keletkező, pontszámoktól függő jutalékokból tevődnek össze. Csoportforgalmi jutalék a hálózatban, a kisebb lábon keletkező fogyasztási forgalomból és regisztrációkból adódó pontszámok alapján. A saját magunk által regisztrált tagok után keletkező start bonusz. A vezetői bonusz, ami az előző hónaphoz képest történt kisebb oldali 1000 pontonkénti növekedés után jár.

9 Mégtöbb bevétel Bizonyára emlékszik, hogy a Phenomenon dvd-n vagy az üzleti bemutatóban megismert információk között szerepelt, hogy a csoportforgalmi jutalék akár meg is háromszorozható!

10 Mégtöbb bevétel Bizonyára emlékszik, hogy a Phenomenon dvd-n vagy az üzleti bemutatóban megismert információk között szerepelt, hogy a csoportforgalmi jutalék akár meg is háromszorozható!

11 Mégtöbb bevétel Bizonyára emlékszik, hogy a Phenomenon dvd-n vagy az üzleti bemutatóban megismert információk között szerepelt, hogy a csoportforgalmi jutalék akár meg is háromszorozható!

12 Vezetői szint Amikor vezetői szinten regisztrál, 1 helyett 3 üzletközpont után számolható el a jutalék. Az 1. központ 250.000 pontig fizet. Amikor ezt eléri, a 2., majd annak maximumának elérése után a 3. üzletközponttal is el lehet érni a maximális 25.000 $ bevételt, azaz összesen akár 75.000 $-t.

13 A vagyon megteremtése - Hatástöbbszörözés Ez a jutalék is a hálózatban keletkező pontok és jutalékok alapján jön létre. Itt azonban figyelmen kívül hagyjuk a kisebb- nagyobb oldalt. Ebben a jutalékban ez nem számít!

14 Hatástöbbszörözött bonusz Minden saját magunk által szponzorált ember a hálózatban a mi első szinten lévő csapattagunk. Mindegy, hogy a hálózatunk melyik oldalán van, és milyen mélységben. Akiket ők hoznak a hálózatba, azok az ő első, de nekünk a második szinten lévő embereink. Ez így megy tovább a mi 7. szintünkig.

15 Az Agel hatástöbbszörözött jutalékot fizet a 7. szintig minden egyes ember után, aki csoportforgalmi jutalékra jogosult a hálózatunkban! Hogy mely szinteken mennyit, az az üzleti bemutatóban lévő táblázatban megtekinthető!

16 Reméljük, hogy evvel a bemutatóval könnyebbé, egyszerűbbé tettük az Agel hálózat felépítésének, működésének megértését. További információkat olvashat az Agelről honlapunkon: www.agelteam.hu


Letölteni ppt "Az Agel hálózata www.agelteam.hu. Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges."

Hasonló előadás


Google Hirdetések