Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lehet, hogy Béla megöregedett? Az örökifjú Béla is betöltötte a… Szóval betöltötte, és az évforduló kapcsán elgondolkodott: lehet, hogy ő is megöregedett,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lehet, hogy Béla megöregedett? Az örökifjú Béla is betöltötte a… Szóval betöltötte, és az évforduló kapcsán elgondolkodott: lehet, hogy ő is megöregedett,"— Előadás másolata:

1 Lehet, hogy Béla megöregedett? Az örökifjú Béla is betöltötte a… Szóval betöltötte, és az évforduló kapcsán elgondolkodott: lehet, hogy ő is megöregedett, nem csak Jenci, a házidisznó?

2 „Tegnap a bulin a meztelen táncosnő azt mondta, hogy menjünk fel a lépcsőn a szobájába és keféljünk egy óriásit…Erre én: Vagy-vagy, cica, a kettő nem megy… Lehet, hogy megöregedtem?”

3 „Vasárnap átjött Géza egy sakkpartira, és amikor ajtót nyitottam gratulált az új krokodilbőr cipőmhöz… Basszus, pedig mezítláb voltam… Lehet, hogy megöregedtem?”

4 „Amikor Jolika hosszas rábeszélésre végre benyúlt a nadrágomba, a pacemakerem kinyitotta a garázskaput… Lehet, hogy megöregedtem?”

5 „Ha a feleségem nem vesz melltartót, az arca a kétszeresére nyúlik meg… Lehet, hogy megöregedtünk?”

6 „A múlt héten valami kalandot szerettem volna becsempészni az életembe, és ezért dupla adag hashajtót vettem be… Lehet, hogy megöregedtem?”

7 „A tarokkpartnereim mázlistának tartanak, mert már háromszor is megtaláltam minden segítség nélkül a kocsimat a bevásárlóközpont parkolójában… Lehet, hogy megöregedtünk?”

8 „Az éjszakai kaland már csak azt jelenti, hogy megint nem ébredtem fel időben ahhoz hogy még kiérjek a WC- re… Lehet, hogy megöregedtem?”

9 „Nem a rendőr utasított, hogy lassítsak, hanem az orvos… Lehet, hogy megöregedtem?”

10 „Nem érdekel, hogy hova megy az asszony, csak nekem ne kelljen vele mennem… Lehet, hogy megöregedtem?”


Letölteni ppt "Lehet, hogy Béla megöregedett? Az örökifjú Béla is betöltötte a… Szóval betöltötte, és az évforduló kapcsán elgondolkodott: lehet, hogy ő is megöregedett,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések