Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

KÖNYÖRGÉS AZ ANYÁKHOZ Szíved alatt szépen kérlek: Édesanyám ne öljél meg! Az öledben fészket leltem, Égből kaptam hozzá lelkem. Enyém lett a drága véred.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "KÖNYÖRGÉS AZ ANYÁKHOZ Szíved alatt szépen kérlek: Édesanyám ne öljél meg! Az öledben fészket leltem, Égből kaptam hozzá lelkem. Enyém lett a drága véred."— Előadás másolata:

1

2 KÖNYÖRGÉS AZ ANYÁKHOZ Szíved alatt szépen kérlek: Édesanyám ne öljél meg! Az öledben fészket leltem, Égből kaptam hozzá lelkem. Enyém lett a drága véred – Édesanyám, ne öljél meg

3 Értem egyszer esküt mondtál, Szíved így lett drága oltár. Ha eldobnál, ki szeretne? Ki borulna a szívedre? Az öledben majd elférek, Édesanyám, ne öljél meg!

4 Ha szíved alá fogadtál, tarts meg örökké magadnál. Én is keresztvízre vágyom, Ne vedd el a boldogságom Hadd örüljek látva téged, Édesanyám ne öljél meg!

5 Hívtál, jöttem, Tied lettem, Szíved érzem itt felettem. Ha esküdhöz hűtlen lennél, megvádollak majd Istennél. Ne dobjál el,mint a férget, Édesanyám ne öljél meg!

6 Várja jöttöm az őrangyal Isten küldte szent paranccsal. Kiterjesztve védőszárnya: Jaj, ha rám hiába várna. Vele áldom drága léted, Édesanyám, ne öljél meg!

7


Letölteni ppt "KÖNYÖRGÉS AZ ANYÁKHOZ Szíved alatt szépen kérlek: Édesanyám ne öljél meg! Az öledben fészket leltem, Égből kaptam hozzá lelkem. Enyém lett a drága véred."

Hasonló előadás


Google Hirdetések