Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ott a Via Dolorosán, Jeruzsálem utcáján, ahol Megváltónk a Golgotára ment. Tolongott a tömeg, pribékek vonszolták a vesztőhelyre. Háta ütésektől vérzett,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ott a Via Dolorosán, Jeruzsálem utcáján, ahol Megváltónk a Golgotára ment. Tolongott a tömeg, pribékek vonszolták a vesztőhelyre. Háta ütésektől vérzett,"— Előadás másolata:

1 Ott a Via Dolorosán, Jeruzsálem utcáján, ahol Megváltónk a Golgotára ment. Tolongott a tömeg, pribékek vonszolták a vesztőhelyre. Háta ütésektől vérzett, fején töviskorona. Minden lépés újabb kín és fájdalom. A világ összes bűne nyomta vállát a kereszt súlya alatt. Ott a Via Dolorosán, Jeruzsálem utcáján, ahol Megváltónk a Golgotára ment. Tolongott a tömeg, pribékek vonszolták a vesztőhelyre. Háta ütésektől vérzett, fején töviskorona. Minden lépés újabb kín és fájdalom. A világ összes bűne nyomta vállát a kereszt súlya alatt.

2 Ott a Via Dolorosán, a szenvedésnek útján. Ott járt némán, s győztesen a Bárány. Felvette a keresztet, szeretett téged s engem. Ott a Via Dolorosán hordozta bűnünket. Ott a Via Dolorosán, a szenvedésnek útján. Ott járt némán, s győztesen a Bárány. Felvette a keresztet, szeretett téged s engem. Ott a Via Dolorosán hordozta bűnünket.

3 Háta ütésektől vérzett, fején töviskorona. Minden lépés újabb kín és fájdalom. A világ összes bűne nyomta vállát a kereszt súlya alatt. Háta ütésektől vérzett, fején töviskorona. Minden lépés újabb kín és fájdalom. A világ összes bűne nyomta vállát a kereszt súlya alatt.

4 Ott a Via Dolorosán, a szenvedésnek útján. Ott járt némán, s győztesen a Bárány. Felvette a keresztet, szeretett téged s engem. Ott a Via Dolorosán hordozta bűnünket. S a tisztító vér, az engesztelés, Jeruzsálem szívén áradt felénk. Ott a Via Dolorosán, a szenvedésnek útján. Ott járt némán, s győztesen a Bárány. Felvette a keresztet, szeretett téged s engem. Ott a Via Dolorosán hordozta bűnünket. S a tisztító vér, az engesztelés, Jeruzsálem szívén áradt felénk.


Letölteni ppt "Ott a Via Dolorosán, Jeruzsálem utcáján, ahol Megváltónk a Golgotára ment. Tolongott a tömeg, pribékek vonszolták a vesztőhelyre. Háta ütésektől vérzett,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések