Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Horoszkóp teszt!. Ez egy kicsit másképp közelíti meg a horoszkópot! Légy teljesen őszinte és meg fogsz lepődni! Írd le a válaszaidat egy darab papírra.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Horoszkóp teszt!. Ez egy kicsit másképp közelíti meg a horoszkópot! Légy teljesen őszinte és meg fogsz lepődni! Írd le a válaszaidat egy darab papírra."— Előadás másolata:

1 Horoszkóp teszt!

2 Ez egy kicsit másképp közelíti meg a horoszkópot! Légy teljesen őszinte és meg fogsz lepődni! Írd le a válaszaidat egy darab papírra. Ne csalj! A válaszok a bemutató végén vannak.

3 1.Írd le valakinek a nevét, aki ellenkező nemű, mint Te.

4 Piros, fekete, kék, zöld, sárga? 2.Melyik a kedvenc színed az alábbiak közül? Piros, fekete, kék, zöld, sárga?

5 3.Az első keresztneved kezdőbetűje

6 4.Születési hónapod?

7 5.Melyik színt szereted jobban a feketét vagy a fehéret?

8 6.Valakinek a neve, aki azonos nemű, mint Te.

9 7.A kedvenc számod (matematikai)?

10 8.Kaliforniát vagy Floridát szereted jobban?

11 9.A tavat vagy a tengert szereted jobban?

12 10.Írd le, egy (elérhető) vágyadat.

13 Válaszok

14 1.Teljesen bele vagy zúgva ebbe a valakibe!!

15 pirosat feketét zöldet kéket sárgát 2.- Ha a pirosat választottad: elven vagy és tele van az életed szerelemmel! - Ha a feketét választottad: akkor konzervatív és agresszív vagy! - Ha a zöldet választottad: spontán vagy és szereted, ha puszilgat és szeretget, akit szeretsz! - Ha a kéket választottad: nyugodt vagy és a lelked szárnyal! - Ha a sárgát választottad: nagyon boldog ember vagy és jó tanácsokat adsz azoknak, akik le vannak törve.

16 3.Ha a keresztneved kezdőbetűje: A-K = rengeteg szerelmet és barátságot tartogat az élet!! L-R = próbálod maximálisan kiélvezni az életedet és a szerelmi életed hamarosan virágba borul! S SS S-Zs = szeretsz másokon segíteni és a jövőbeli szerelmi életed nagyon jónak ígérkezik!

17 január -március április -május június -szeptember október - december 4. Ha január - március között születtél: ez az év nagyon jó lesz neked, és egyszer csak azt veszed észre, hogy teljesen belezúgtál valakibe, akire nem is számítasz! április - május között születtél: egy nagy szerelemben lesz részed, ami nem fog sokáig tartani, de az emléke örökké megmarad! június - szeptember között születtél: nagyszerű éved lesz, és szerelmes leszel valakibe, aki közel áll hozzád! október - december között születtél: a szerelmi életed nem lesz kiemelkedően nagyszerű, de véletlenül megtalálod a lelki társadat!

18 feketét fehéret 5.Ha a feketét választottad: az életed egy egészen más irányt vesz, akkor nehéznek fog tűnni, de ez lesz a legjobb neked. Ha a fehéret választottad: lesz egy barátod, aki tökéletesen megbízik benned, de aggódni fog érted.

19 6.Ő a legjobb barátod!

20 7.Küldd el ennyi embernek!

21 Kaliforniát Floridát 8.Ha Kaliforniát választottad: szereted a kalandot. Ha Floridát választottad: lezser vagy!

22 tavat tengert 9.Ha tavat választottad: lojális vagy a barátaidhoz és szerelmedhez, és nagyon tartózkodó vagy. Ha a tengert választottad: spontán vagy.

23 10.Ez a vágyad valóra válik, ha ezt elküldöd 5 embernek 1 órán belül!


Letölteni ppt "Horoszkóp teszt!. Ez egy kicsit másképp közelíti meg a horoszkópot! Légy teljesen őszinte és meg fogsz lepődni! Írd le a válaszaidat egy darab papírra."

Hasonló előadás


Google Hirdetések