Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Két hadsereg probléma  Két hadsereg harcol egymás ellen: Kék Hadsereg- , Fehér Hadsereg-  A Fehér Hadsereg képes legyőzni az 1. Kék Hadsereget és a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Két hadsereg probléma  Két hadsereg harcol egymás ellen: Kék Hadsereg- , Fehér Hadsereg-  A Fehér Hadsereg képes legyőzni az 1. Kék Hadsereget és a."— Előadás másolata:

1 Két hadsereg probléma  Két hadsereg harcol egymás ellen: Kék Hadsereg- , Fehér Hadsereg-  A Fehér Hadsereg képes legyőzni az 1. Kék Hadsereget és a 2. Kék hadsereget külön-külön. A Fehér Hadsereget a Kék Hadsereg csak együtt tudja legyőzni. A két Kék Hadsereg egyeztetni akarja a támadást. Az egyedüli kommunikációs lehetőség a völgyön keresztül küldött futár. Ezt a kommunikációt joggal nevezhetjük megbízhatatlannak. Tudja-e megbízható módon egyeztetni a támadás időpontját a két Kék Hadsereg?        1. Kék Hadsereg 2. Kék Hadsereg Fehér Hadsereg

2 Két hadsereg probléma        1. Kék Hadsereg 2. Kék Hadsereg Fehér Hadsereg Támadjunk március29-én! Rendben. Támadjunk március29-én! Rendben. A támadást valószínűleg nem hatják végre, mert a 2. Kék Hadsereg parancsnoka nem biztos benne, hogy az üzenete célba ért. Megkapták az üzenetemet?

3 Két hadsereg probléma        1. Kék Hadsereg 2. Kék Hadsereg Fehér Hadsereg Támadjunk március29-én! Rendben. Támadjunk március29-én! Rendben. A támadást valószínűleg nem hatják végre, mert most az 1. Kék Hadsereg parancsnoka nem biztos benne, hogy az üzenete célba ért. Megkaptam az üzenetet. Rendben. Megkaptam az üzenetet. Megkapták az üzenetemet?

4 Két hadsereg probléma        1. Kék Hadsereg 2. Kék Hadsereg Fehér Hadsereg Nincs arra mód, hogy a két hadsereg megbízható módon megegyezzen.


Letölteni ppt "Két hadsereg probléma  Két hadsereg harcol egymás ellen: Kék Hadsereg- , Fehér Hadsereg-  A Fehér Hadsereg képes legyőzni az 1. Kék Hadsereget és a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések