Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja."— Előadás másolata:

1 K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja

2 Köszönettel: Rusznyák Attila játszóház vezető tel.: + 36 20/ 212-3172 1117 Budapest, Karinthy F. út 13. I/4. cseperedo@cseperedojatszohaz.hu www.cseperedojatszohaz.hu Kedves Érdeklődő! Örömmel ajánljuk figyelmébe játszóházunk új szolgáltatását, amely feledhetetlenné teszi a gyermekek számára a Mikulás érkezését és a karácsonyi készülődést. Felkészült csapatunk kreatív ötletekkel és változatos programokkal vállalja Mikulás ünnepségek teljeskörű szervezését és lebonyolítását játszóházunkban, valamint külső helyszínen egyaránt. Mikulásunk boldogan áll a gyermekek szolgálatára innen egészen a sarkkörig, igény szerint krampuszokat és fotós kollegát is segítségül hívva. Ezzel garantálva a jókedvet és kacagást, hogy a boldog pillanatok örök emlékek maradjanak. Részletekért kérjük keressen minket a lap alján található elérhetőségeinken!

3 Mikulás ünnepség magánszemélyeknek Időtartam: A műsor időtartama 30 perc. Az időtartam kiválasztásánál az alábbiakat érdemes figyelembe venni: - gyermekek létszáma, - hányan készültek verssel, énekkel, általában mennyire szeretnek szerepelni, - név szerint kapnak a gyerekek ajándékot, vagy egyforma az ajándék. Helyszín: Megrendelő által biztosított* Ajándékok: Megrendelő által biztosított* Műsor-összeállítás, ÁRAK : -Mikulás Krampusszal: 30.000,- Ft/30 perc - minden további fél óra:15.000,- Ft A Télapó a klasszikus módon köszönti a gyerekeket, elmeséli honnan jött, hová tart, megígérteti mindenkivel, hogy legalább olyan jó lesz jövőre, mint amelyen az elmúlt évben volt, meghallgatja a kedves verseket, énekeket, (ha szeretnék) felolvassa a rövid, és nem túl negatív jellemzéseket, kiosztja az ajándékokat, akár név szerint (amennyiben nem túl sok gyermek van), majd elbúcsúzik. Ez nagyjából 45-60 percet vesz igénybe. (Lehetőség van többszöri hosszabbításra is!) - Mikulás Krampusszal és zenés játékkal: 45.000,- Ft/30 perc - minden további fél óra: 15.000,- Ft A Télapó érkezését megelőzi egy zenés, táncos, interaktív műsor. A műsorban ismert gyermekdalok csendülnek fel, közös játékokkal, mozgással, tánccal, és sok-sok nevetéssel. A gyerekek végig aktívan részt vesznek az eseményben, és ilyenkor a kedves szülők is igen jól érzik magukat! A közös mókázás végén, énekléssel csalogatjuk be a Mikulás Bácsit, aki innentől a fent leírtak szerint teszi a dolgát. *Igény szerint a helyszín biztosítását és az ajándék összeállítását is vállaljuk, azonban a fenti árak ezt a költséget nem tartalmazzák. -Egyedi Mikulás ünnepség: Egyedi ajánlat Igény esetén lehetőség van egyedi program kialakítására, melyet a személyes találkozó során egyeztetett részletek alapján állítunk össze. (helyszín, gyermeklétszám, igény esetén zenekar, komplettebb gyermek programok, fotós).


Letölteni ppt "K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja."

Hasonló előadás


Google Hirdetések