Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szomjas szívem Eléd hozom, éleszd fel, éleszd fel! Tisztíts meg a Te véreddel, ébressz fel, ébressz fel! Könyörülj, Uram, add az esőt! Zúduljon ránk, ébresszen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szomjas szívem Eléd hozom, éleszd fel, éleszd fel! Tisztíts meg a Te véreddel, ébressz fel, ébressz fel! Könyörülj, Uram, add az esőt! Zúduljon ránk, ébresszen."— Előadás másolata:

1 Szomjas szívem Eléd hozom, éleszd fel, éleszd fel! Tisztíts meg a Te véreddel, ébressz fel, ébressz fel! Könyörülj, Uram, add az esőt! Zúduljon ránk, ébresszen fel! Szükségünk van felfrissítő záporodra! Sóhajunk hallgasd meg! Szomjas szívem Eléd hozom, éleszd fel, éleszd fel! Tisztíts meg a Te véreddel, ébressz fel, ébressz fel! Könyörülj, Uram, add az esőt! Zúduljon ránk, ébresszen fel! Szükségünk van felfrissítő záporodra! Sóhajunk hallgasd meg!

2 Földünk száraz, amely vízre vár, éleszd fel! Éleszd fel! Érintsd meg, adj új életet! Ébressz fel, ébressz fel! Könyörülj, jöjj zúgó széllel, Országunkat ébreszd most fel! Jöjj, Szent Szellem, mint négy égtájról a vihar! Sóhajunk hallgasd meg! Földünk száraz, amely vízre vár, éleszd fel! Éleszd fel! Érintsd meg, adj új életet! Ébressz fel, ébressz fel! Könyörülj, jöjj zúgó széllel, Országunkat ébreszd most fel! Jöjj, Szent Szellem, mint négy égtájról a vihar! Sóhajunk hallgasd meg!

3 Uram, jóságod érzem én és körbezár engem. Amit én adnék, semmi nincs – Tőled van mindenem. Ajándékodból élhetek, Te vagy gondoskodóm. S ha felajánlom mindenem, azt csak visszaadom. Uram, jóságod érzem én és körbezár engem. Amit én adnék, semmi nincs – Tőled van mindenem. Ajándékodból élhetek, Te vagy gondoskodóm. S ha felajánlom mindenem, azt csak visszaadom.

4 Belőled lélegzem, Te éltetsz Istenem, Hogy áldjalak, hogy áldjalak. S ahogy ezt éneklem, Belőled lélegzem És áldalak, és áldalak… Belőled lélegzem, Te éltetsz Istenem, Hogy áldjalak, hogy áldjalak. S ahogy ezt éneklem, Belőled lélegzem És áldalak, és áldalak…

5 Ugyan ki adhat jó Uram Neked, hogy tartoznál? S kitől kérnél Te bármit is? – mindent Te alkottál. Érted és Teáltalad miénk az Ég, s a Föld. Hát felajánlom mindenem, hisz úgyis Tőled jött. Ugyan ki adhat jó Uram Neked, hogy tartoznál? S kitől kérnél Te bármit is? – mindent Te alkottál. Érted és Teáltalad miénk az Ég, s a Föld. Hát felajánlom mindenem, hisz úgyis Tőled jött.

6 Belőled lélegzem, Te éltetsz Istenem, Hogy áldjalak, hogy áldjalak. S ahogy ezt éneklem, Belőled lélegzem És áldalak, és áldalak… Belőled lélegzem, Te éltetsz Istenem, Hogy áldjalak, hogy áldjalak. S ahogy ezt éneklem, Belőled lélegzem És áldalak, és áldalak…

7 Igazságban, szellemben életem átadom, Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom. Mindent átadok Neked, fogadd el, Istenem, Oltárodra hadd tegyem, itt van megtört szívem. Igazságban, szellemben életem átadom, Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom. Mindent átadok Neked, fogadd el, Istenem, Oltárodra hadd tegyem, itt van megtört szívem.

8 Jézus, hű, jó barát, mondd mit adhatok? Szerető nagy Király, vajon mit hozhatok? Mit mondhatnék Neked, miről szóljon dalom? Neved dicséretét hozom ajkaimon! Hálám elmondani minden szó szegény, hiszen oly nagy szeretettel tartozom Neked én!

9 Értem adtad életed, Tiéd vagyok ma már. Meghaltál a keresztfán, ez volt értem az ár. Ott győzted le bűneim, lemostad szégyenem, A Mennybe ajtót nyitottál és behívtál engem.

10 Jézus, hű, jó barát, mondd mit adhatok? Szerető nagy Király, vajon mit hozhatok? Mit mondhatnék Neked, miről szóljon dalom? Neved dicséretét hozom ajkaimon! Hálám elmondani minden szó szegény, hiszen oly nagy szeretettel tartozom Neked én!

11 Leoldoztad gyászruhámat, Körülvettél örömmel. Elűzted szívem bánatát, ó Mesterem! Ezért zengjen örökké a szívemben Rólad a dicséret, Uram, én Istenem! (2x) Leoldoztad gyászruhámat, Körülvettél örömmel. Elűzted szívem bánatát, ó Mesterem! Ezért zengjen örökké a szívemben Rólad a dicséret, Uram, én Istenem! (2x)

12 Megmértél szent mérlegeddel, Kegyelmed nagyobb volt. Letörted szívem zárait, Szabad vagyok! Ezért zengjen örökké a szívemben Rólad a dicséret, Uram, én Istenem! (2x) Megmértél szent mérlegeddel, Kegyelmed nagyobb volt. Letörted szívem zárait, Szabad vagyok! Ezért zengjen örökké a szívemben Rólad a dicséret, Uram, én Istenem! (2x)

13 Teljes szívből (Teljes szívből) Áldom neved (Áldom neved) Teljes lényem (Teljes lényem) Zeng dicséretet. (Zeng dicséretet.) Hozzád vágyom (Hozzád vágyom) Minden napon, (Minden napon) Hűen járok (Hűen járok) az utaidon (Minden utadon) Teljes szívből (Teljes szívből) Áldom neved (Áldom neved) Teljes lényem (Teljes lényem) Zeng dicséretet. (Zeng dicséretet.) Hozzád vágyom (Hozzád vágyom) Minden napon, (Minden napon) Hűen járok (Hűen járok) az utaidon (Minden utadon)

14 Hozzád szálljon minden hála, Hozzád szálljon minden szó. Egyedül csak Te vagy méltó, nincsen senki Hozzád fogható!

15 Térdet hajtok (Térdet hajtok) A király előtt (A király előtt) Vedd az éltem (Vedd az éltem) Légy Úr minden fölött! (Mindenem fölött) Bátran nézek (Bátran nézek ) Trónod felé (Trónod felé ) Benned bízom (Benned bízom ) Csak Te adsz reményt, (Csak Te adsz reményt)

16 Hozzád szálljon minden hála, Hozzád szálljon minden szó. Egyedül csak Te vagy méltó, nincsen senki Hozzád fogható!

17 Dicsőséged átölel, királyságod így jön el, kimondhatatlan lesz az öröm. Nincs több könny, nincs fájdalom, boldog lesz minden dalom, éppen úgy, ahogy eltervezted. Dicsőséged átölel, királyságod így jön el, kimondhatatlan lesz az öröm. Nincs több könny, nincs fájdalom, boldog lesz minden dalom, éppen úgy, ahogy eltervezted.

18 Ha majd ott állunk, áldunk, nem szűnő jelenléted átitat. Neked kiáltunk, ó, Uram, a Fenségesnek örök háladalt. Ha majd ott állunk, áldunk, nem szűnő jelenléted átitat. Neked kiáltunk, ó, Uram, a Fenségesnek örök háladalt.

19 Meglátlak majd, amint vagy, bűntelen imádhatlak mindazért, mit értem áldoztál. Akkor látni engeded, mit itt a Földön nem lehet: hogy milyen sokkal tartozom Neked. Meglátlak majd, amint vagy, bűntelen imádhatlak mindazért, mit értem áldoztál. Akkor látni engeded, mit itt a Földön nem lehet: hogy milyen sokkal tartozom Neked.

20 Ha majd ott állunk, áldunk, nem szűnő jelenléted átitat. Neked kiáltunk, ó, Uram, a Fenségesnek örök háladalt. Ha majd ott állunk, áldunk, nem szűnő jelenléted átitat. Neked kiáltunk, ó, Uram, a Fenségesnek örök háladalt.

21 Nincs több könny, félelem, mert Te véreddel elmostad szégyenem! Hűtlenség, fájdalom nem térhetnek vissza már, teljes lényem Téged áld! Nincs több könny, félelem, mert Te véreddel elmostad szégyenem! Hűtlenség, fájdalom nem térhetnek vissza már, teljes lényem Téged áld!

22 Ha majd ott állunk, áldunk, nem szűnő jelenléted átitat. Neked kiáltunk, ó, Uram, a Fenségesnek örök háladalt. Ha majd ott állunk, áldunk, nem szűnő jelenléted átitat. Neked kiáltunk, ó, Uram, a Fenségesnek örök háladalt.

23 Nyisd meg a Menny kapuját és áraszd ránk a fényed! V égtelen szereteted öntsd ki ránk! / 2x/

24 Angyalok látnak Téged, a Mennyben mindig szól a dicséret, és készen áll sok imádó, aki megszenteli a neved. Emberek kérünk Téged, a Földön mutasd meg a fényed, hogy jöjjön el a Királyságod és legyen meg akaratod!

25 Nyisd meg a Menny kapuját és áraszd ránk a fényed! V égtelen szereteted öntsd ki ránk! / 2x/

26 Angyalok látnak Téged, a Mennyben mindig szól a dicséret, és készen áll sok imádó, aki megszenteli a neved. Emberek kérünk Téged, a Földön mutasd meg a fényed, hogy jöjjön el a Királyságod és legyen meg akaratod!

27 Nyisd meg a Menny kapuját és áraszd ránk a fényed. Mutasd meg a dicsőséged! /2x/ Nyisd meg a Menny kapuját és áraszd ránk a fényed. Mutasd meg a dicsőséged! /2x/

28 Minden lélek, minden lélek, minden lélek áldja Istenünk! (2x) Dicsérünk reggel, dicsérünk éjjel, dicsér az ifjú és a vén. Bánatban is áldalak, örömben imádlak, dicsérlek, ha engem bármi ér! Minden lélek, minden lélek, minden lélek áldja Istenünk! (2x) Dicsérünk reggel, dicsérünk éjjel, dicsér az ifjú és a vén. Bánatban is áldalak, örömben imádlak, dicsérlek, ha engem bármi ér!

29 Ha ráébrednénk, mennyit érsz, Végtelen szerelmedért, hatalmadért nem szűnnénk meg dicsérni. Minden lélek, minden lélek, minden lélek áldja Istenünk! (2x) Ha ráébrednénk, mennyit érsz, Végtelen szerelmedért, hatalmadért nem szűnnénk meg dicsérni. Minden lélek, minden lélek, minden lélek áldja Istenünk! (2x)

30 A mennyben is dicsérjük, az angyalokkal együtt, Mindörökké áldjuk szent neved. A földön is dicsérjük, a teremtéssel zengjük, minden népnek hirdetjük neved. A mennyben is dicsérjük, az angyalokkal együtt, Mindörökké áldjuk szent neved. A földön is dicsérjük, a teremtéssel zengjük, minden népnek hirdetjük neved.

31 Ha ráébrednek, mennyit érsz, végtelen szerelmedért, hatalmadért nem szűnnek meg dicsérni. Minden lélek, minden lélek, minden lélek áldja Istenünk! (2x) Ha ráébrednek, mennyit érsz, végtelen szerelmedért, hatalmadért nem szűnnek meg dicsérni. Minden lélek, minden lélek, minden lélek áldja Istenünk! (2x)

32 Méltó, méltó, méltó a Bárány! Méltó a Bárány, hogy vegyen erőt, tisztességet és imádást! Előtte népek hajolnak meg, országa örökké áll. Méltó, méltó, méltó a Bárány! Méltó a Bárány, hogy vegyen erőt, tisztességet és imádást! Előtte népek hajolnak meg, országa örökké áll.

33 Magára vette szennyes ruhámat, Így békíté meg Istent, Atyámat. Így békíté meg, Így békíté meg Istent, Atyámat.

34 Kín, mi Őt érte, Nekem volt szánva. De Ő felvitte a Golgotára. De Ő felvitte, De Ő felvitte a Golgotára.

35 Szerelmes szíve szakadt meg értem, Hogy eltörölje mind-mind a vétkem. Hogy eltörölje… És eltörölte mind-mind a vétkem.

36 Jézus, Te drága, Mit adjak néked? Összetört szívem Hozom elébed. Összetört szívem, Hozom elébed.

37 Jót terveztél az életem felől, Szívből örülsz, mikor jót tehetsz velem. Értem adtad Jézust, a Bárányt, hogyne ajándékoznál mindent nekem?!!

38 Mielőtt megszülettem, Te már elhívtál, Szerelmed, mint napfény árad rám. Kegyelmed örökké tart, sosem múlik el, Fiaddá fogadtál!

39 Jézusban fiad vagyok, szeretett gyermek, Te lettél az Igazgyöngy, akiért élek! Semmi nem választ el a Te kegyelmedtől, Te vagy már örökségem!

40 Jót, igen jót, igen jót, igen jót terveztél…

41 Kiáltsuk: Abba, szerelmes Atyánk! Abba, szerelmes Atyánk Abba, szerelmes, szerelmes Atyánk!

42 Jót terveztél az életem felől, Szívből örülsz, mikor jót tehetsz velem. Értem adtad Jézust, a Bárányt, hogyne ajándékoznál mindent nekem?!!

43 Nekem nincs más rajtad kívül, Jézus. Életem forrása vagy. Kézzel lábbal, szívvel, szájjal dicsérlek, Uram!

44 Ez a hús-vér templom Érted épült, Neked ég a tűz bent oltárainál. Ez a hús-vér templom Téged dicsér, Szívem minden húrja Rólad muzsikál.

45 Gyere te is áldjuk együtt Azt, ki a sírból felkelt: Jézust nagy királyunkat, Magasztaljuk Őt! Gyere-gyere áldjuk együtt azt, aki most is itt van, Jézust Szent Megváltónkat, Magasztaljuk Őt, csak Őt!

46 Úr Jézus dicsérünk, imádunk Téged Felemeljük most Szent Neved, Magasztalunk. Tied a dicséret és a tisztesség, Tied, senki másé minden dicsőség!

47 Őrhelyemre állok, megállok a bástyán. Hallgatom, hogy mit szól Isten hangja hozzám. Úgy vágyom megállni előtte, úgy vágyom meglátni arcát.

48 Mint sok víz zúgását, hallani hangját. Igazságot szóló Atyának szavát. Úgy vágyom megállni előtte, úgy vágyom meglátni arcát. Mint sok víz zúgását, hallani hangját. Igazságot szóló Atyának szavát. Úgy vágyom megállni előtte, úgy vágyom meglátni arcát.

49 Hófehér haját, bölcs homlokát Izzó szemét, tűz tekintetét. Úgy vágyom megállni előtte, Úgy vágyom meglátni arcát. Hófehér haját, bölcs homlokát Izzó szemét, tűz tekintetét. Úgy vágyom megállni előtte, Úgy vágyom meglátni arcát.

50 Meglátjuk majd egyszer Őt, Elváltozunk ábrázatára. Akiben megvan ez a reménység, önmagát mind megtisztítja. Halleluja! Szent az Úr! (3x) Szent az Úr! Meglátjuk majd egyszer Őt, Elváltozunk ábrázatára. Akiben megvan ez a reménység, önmagát mind megtisztítja. Halleluja! Szent az Úr! (3x) Szent az Úr!

51 Hát itt vagyok, őszintén. Nem szépítem, úgyis ismersz rég. Addig fél a szív, amíg nem döbben rá: Nincs rejtegetni mit, úgyis látsz. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, De itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám. Hát itt vagyok, őszintén. Nem szépítem, úgyis ismersz rég. Addig fél a szív, amíg nem döbben rá: Nincs rejtegetni mit, úgyis látsz. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, De itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám.

52 Mit adhatnék, ha nincs is más... A megtört szív a legdrágább. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, De itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám. Így kezdődik el az új, így kezdődik el a végtelen, és szabad az élet, és szabad az élet… Jöjj élő víz… Mit adhatnék, ha nincs is más... A megtört szív a legdrágább. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, De itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám. Így kezdődik el az új, így kezdődik el a végtelen, és szabad az élet, és szabad az élet… Jöjj élő víz…

53 Kegyelemből léphetünk be Szent jelenlétedbe. Nem saját érdemeinkből, Csak Jézus vérével. Jelenlétedbe hívsz most, Hívsz, ó Uram. Kegyelem által vezérelsz, Jövünk Hozzád, Uram, Jövünk Hozzád, Uram.

54 Minden törvényszegésünket elvetted, A Bárány drága, szent Vérével mostál meg!

55 A kezdet előtt te voltál, az örök idő Benned áll. Mozdult a Föld, mert Te szóltál, a lelkem kíván… Hogy mit hoz a sorsom, Te láttad, és keresztre vitt a szíved. A bűnöm ott nyomta a vállad; a lelkem Tied. A kezdet előtt te voltál, az örök idő Benned áll. Mozdult a Föld, mert Te szóltál, a lelkem kíván… Hogy mit hoz a sorsom, Te láttad, és keresztre vitt a szíved. A bűnöm ott nyomta a vállad; a lelkem Tied.

56 Hát mit mondhatnék, (és) mit tehetnék? Hisz csak ez a szívem van, legyen hát Tiéd! Hát mit mondhatnék, (és) mit tehetnék? Hisz csak ez a szívem van, legyen hát Tiéd!

57 Utam a Te üdvösséged, Szent Szellemed él bennem, Ígéreted által élek, csodálom szíved. Hát mit mondhatnék, (és) mit tehetnék? Hisz csak ez a szívem van, legyen hát Tiéd! (2x) Utam a Te üdvösséged, Szent Szellemed él bennem, Ígéreted által élek, csodálom szíved. Hát mit mondhatnék, (és) mit tehetnék? Hisz csak ez a szívem van, legyen hát Tiéd! (2x)

58 Kitárom a két kezem és a szívem, Áldom, ki értem szenvedett. Meghajlok, hisz önként a szolgád lettem én, Tiéd vagyok! (2x) Kitárom a két kezem és a szívem, Áldom, ki értem szenvedett. Meghajlok, hisz önként a szolgád lettem én, Tiéd vagyok! (2x)

59 Hát mit mondhatnék, (és) mit tehetnék? Hisz csak ez a szívem van, legyen hát Tiéd! Hát mit mondhatnék, (és) mit tehetnék? Hisz csak ez a szívem van, legyen hát Tiéd!


Letölteni ppt "Szomjas szívem Eléd hozom, éleszd fel, éleszd fel! Tisztíts meg a Te véreddel, ébressz fel, ébressz fel! Könyörülj, Uram, add az esőt! Zúduljon ránk, ébresszen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések