Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között."— Előadás másolata:

1 Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között fehér képernyővel is találkozhat. Ilyenkor is kattintson egyet az egér bal gombjával és a következő oldal képéhez jut. Sikeres Regisztrációt, jó böngészést!

2 A Regisztrációs fülre kattintva egy kitöltő űrlap nyílik meg. Az adatok némelyikénél fontos, hogy valós legyen. Kérem ezt vegye tekintetbe!

3 A megfelelő kis négyzetekbe klikkelve kiválaszthatja a megfelelő szolgáltatást. Itt akár egy keresztnevet is szerepeltethet. Ez az úgynevezett Nick neve, aminek például a hozzá szólásaikor, Fórumnál lehet jelentősége. Működő e-mail címet írjon be, mert ide küldjük jelszavát, amelynek módosításával megerősítheti majd regisztrációs szándékát.

4 Ha ezt az oldalt látja, hamarosan e-mailt kap, amelyben a bejelentkezéshez szükséges kódot megtalálja. Nézze meg levelezési fiókját. Miután megkapta az értesítést, jelentkezzen be, a kapott adatok segítségével. Itt jelentkezhet be, a kapott adatok segítségével. Itt jelentkezhet be, a levélben kapott jelszó segítségével. A következ ő klikkre a levél sablonját láthatja.

5 A Felhasználónév, a regisztrációnál megadott e-mail címe. A honlapon ezzel azonosíthatja magát, így kevesebb jelszót kell megjegyeznie. Itt jelenik meg ideiglenes jelszava. A legegyszerűbb, ha kijelöli a betű és szám kombinációját majd a Ctrl. és a C-billentyűk együttes megnyomásával bemásolja a gép memóriájába azt. Ezután vissza klikkel az m70.hu honlapjára.

6 Írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét, ez lesz a felhasználói neve. Ide az Önnek e-mailben küldött jelszavát kell írnia. Ha a billentyűparancsokat használta, elég ha ide klikkel és a Ctrl és a V billentyűk együttes lenyomásával visszamásolja a jelszót. Kattintson a Bejelentkezés gombra. Ekkor egy információs oldal jelenik meg, amely arról értesíti, hogy sikeresen regisztrált. név@valami.hu

7 Az e-mailben tőlünk kapott jelszó beillesztése, egyszerűbb itt is a „kimásolós” Ctrl és illetve a Ctrl és V módszer használata. Az Ön által szabadon választott jelszó. Ügyeljen rá, hogy könnyen megjegyezhető, ugyanakkor kellően bonyolult legyen, hogy más ne férhessen hozzá beállításaihoz. Az Ön által választott jelszó még egyszer. A Jelszó módosítása gomb lenyomása után értesítés jelenik meg a monitorán a művelet sikeres végrehajtásáról.

8 Érdemes áttekinteni a Beállításokat. Ide klikkelve, a lenyíló ablakban változtatási lehetőségeket is talál. Az Ön jogosultságait is tartalmazza a menüsor.

9 A Regisztrációkor csak néhány szolgáltatásra jelentkeztünk be. A Hírlevélre és a Szaknévsorra. Ezt is látja a Beállítás panelon. További szolgáltatásokat a státusz megnyitásával érhet el. A Szaknévsor adatlap kitöltése után, az adminisztrátor „élesíti” az adatlapot. Erről hamarosan e-mailben értesítést is kap. Ezután a Beállítások között az Apróhirdetés sor is feltűnik, bejelentkezése után: ettől kezdve apróhirdetést is feladhat.


Letölteni ppt "Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között."

Hasonló előadás


Google Hirdetések