Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Korowai törzs A fák koronáján él, és vadászó-gyűjtögető életmódot folytat Pápua-Új Guinea Indonéziához tartozó részén egy törzs, amely a jelenleg is zajló.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Korowai törzs A fák koronáján él, és vadászó-gyűjtögető életmódot folytat Pápua-Új Guinea Indonéziához tartozó részén egy törzs, amely a jelenleg is zajló."— Előadás másolata:

1 Korowai törzs A fák koronáján él, és vadászó-gyűjtögető életmódot folytat Pápua-Új Guinea Indonéziához tartozó részén egy törzs, amely a jelenleg is zajló népszámlálás szerint immár hivatalosan is létezik.

2

3

4 Az indonéz hatóságok bejelentették, hogy a kérdezőbiztosoknak sikerült eljutniuk a pápuai fennsík erdőségeibe, és megállapították, hogy a külvilágtól teljesen elzárva élő korowai törzs összesen 2868 tagot számlál.

5

6

7 - A korowaik teljesen ruhátlanok, kőkorszaki körülmények között élnek, levelekkel és vadon élő állatokkal táplálkoznak

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22 A faházaikat a fák csúcsaira építik, gyakran harminc méteres magasságba. Így védik magukat a szúnyogoktól, a vadállatoktól és az ellenséges törzsek támadásaitól is

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32 A Korowai egészen napjainkig gyakorolták a rituális kannibalizmust

33

34

35 A hatóságok változtatni akarnak a lakosok helyzetén
A hatóságok változtatni akarnak a lakosok helyzetén. Egy területi megbízott szerint mivel már tudják, kik ők, hányan vannak és hogyan élnek, lehetőséget biztosítanak nekik a tanulásra és az egészségügyi ellátásra junius. By.K


Letölteni ppt "Korowai törzs A fák koronáján él, és vadászó-gyűjtögető életmódot folytat Pápua-Új Guinea Indonéziához tartozó részén egy törzs, amely a jelenleg is zajló."

Hasonló előadás


Google Hirdetések