Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

INNOVATÍV ISKOLAIGAZGATÓK ORSZÁGOS

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "INNOVATÍV ISKOLAIGAZGATÓK ORSZÁGOS"— Előadás másolata:

1 INNOVATÍV ISKOLAIGAZGATÓK ORSZÁGOS
KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE 1085 Budapest, József krt. 63.

2 Céljaink: A nevelés és oktatás, illetve a képességfejlesztés területén a magyar iskolák igazgatói munkájának segítése; A közös gondolkodáson alapuló innovatív megoldási javaslatok megfogalmazása, a szakmai egyeztetés megteremtése; Az oktatáspolitika újító javaslatokkal történő segítése; A szakszerűség és a tudományosság képviselete; Fontosnak tartjuk, hogy javaslatainkkal segítsük a korszerű, az eredményes fejlesztést biztosító tankönyvek és taneszközök kidolgozását, azok fejlesztését, a tanárképzés és továbbképzés hatékonyabbá válását.

3 Operatív tevékenységünk
Egyesületünk alkalmat és lehetőséget teremt a hozzánk csatlakozók rendszeres tájékoztatására országos és regionális szintű tanácskozások, fórumok szervezésével. Segíti és ösztönzi a közoktatás jó gyakorlatainak megismerését, átadását-átvételét, az intézmények és vezetőik közti kapcsolatok építését, erősítését. Internetes felületet működtet a rendszeres és folyamatos kapcsolattartás és információáramlás biztosítása érdekében. Állásfoglalásaival és támogató javaslataival bátorítja tagságának és az általuk képviselt intézményeknek pályázati tevékenyégét elősegíti annak sikerét.

4 Operatív tevékenységünk
Igény és felkérés esetén állást foglal, szakmai véleményt fogalmaz meg a képviselt vezetőket, intézményeket érintő közoktatási kérdésekben. Részt kérünk és feladatot vállalunk a közeljövő stratégiai dokumentumainak szakmai előkészítésében, a közoktatás-politika irányítóival való konstruktív együttgondolkodásban és tevékenységben.

5 A közeljövő feladatai Ismertségünket, s ezzel a hozzánk csatlakozók létszámát növeljük. Segítjük a szakmai és regionális szintű szerveződéseket, megerősítjük, tényleges szakmai műhelyként működtetjük szekcióinkat és regionális (megyei) tagozatainkat. Kapcsolatot építünk a közoktatás országos vezetőivel, a jelentősebb szervezeteivel, továbbá a médiával véleményünk megismertetése és társadalmi ismertségünk elősegítése érdekében. .

6 A közeljövő feladatai Feladatot vállalnunk a stratégiai közoktatási dokumentumok véleményezésében. Honlapunkat folyamatosan bővítjük, szakmai, informatív tartalmát erősítjük. Létrehozzuk azt kommunikációs felületet, ahol a tagság közvetlenül tud az egyesületi életben megjelenni, véleményt alkotni, javaslatot tenni. Megteremtjük az Egyesület biztonságos anyagi működtetésének feltételeit. Kialakítjuk az Egyesület pályázatfigyelő és előkészítő stábját.

7 Jelenlegi aktualitás Kialakítjuk véleményünket a készülő közoktatási törvénnyel és a pedagógus életpálya-modellel kapcsolatban. Javaslatot teszünk a rendeletekkel szabályozott tartalmakra. Szakmai fórumokat szervezünk annak érdekében, hogy a jövő Nemzeti alaptantervében a XXI. századi pedagógiai követelmények és a nemzeti hagyományok harmonikusan ötvöződjenek

8 Csatlakozzon, s hívja vezetőtársait. Honlapunk: www. innoe
Csatlakozzon, s hívja vezetőtársait! Honlapunk: Vezetőségi tagjaink és elérhetőségük a honlapon olvasható

9 Egyesületünk vezetői Elnökség: Gosztolya József elnök (Pécs)
Schóber Ottó László, elnökhelyettes (Kecskemét) Bodnár Gábor, fõtitkár (Eger) Horváthné Fenyvesi Lilla, titkár (Kecskemét) Tihor Lászlóné, kommunikációs titkár (Kecel) Antus Györgyné, (Szekszárd) Esztergályos Jenõ, (Celldömölk) Szabó Gyula, (Debrecen) Göőz István, (Pátroha) Dr. Varga József, (Győr) Felügyelő bizottság: Halász László, elnök (Tiszavasvári) Bolvári Géza Jánosné, (Fajsz) Szili Csaba, (Sukoró) Hekeliné Halmos Marianna, (Székesfehérvár) Ragányi Gyula (Gyõr)

10 Csatlakozzon, s hívja vezetőtársait. Honlapunk: www. innoe
Csatlakozzon, s hívja vezetőtársait! Honlapunk: Javaslataival gazdagítsa egyesületünket, vegyen részt a helyi szervezésben, tegyen azért, hogy a magyar közoktatás sikeresebb legyen!


Letölteni ppt "INNOVATÍV ISKOLAIGAZGATÓK ORSZÁGOS"

Hasonló előadás


Google Hirdetések