Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PéPéeS http://ppshu.uw.hu 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PéPéeS http://ppshu.uw.hu 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem."— Előadás másolata:

1 PéPéeS http://ppshu.uw.hu
3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem neki, ami 6 másodperc alatt 0-ról 100-ra felmegy. A másik kettő nem tudja mire gondolt, ezért elmondja, hogy egy fehér Porschét vett. PéPéeS

2 Ez jól megy a szőke hajához. PéPéeS http://ppshu.uw.hu

3 PéPéeS http://ppshu.uw.hu
A második azt mondja, olyat vett, ami 4 másodperc alatt 0-ról 100-ra felmegy. "Ez csak egy Ferrari lehet." PéPéeS

4 "Talált", mondja a férfi, mivel vörös haja van.
PéPéeS

5 PéPéeS http://ppshu.uw.hu
"De mit vettél te?" kérdezik a harmadik férfit. "Nem akarlak túllicitálni titeket, de olyat vettem a feleségemnek, ami 2 másodperc alatt 0-ról 100-ra felmegy." "Ez lehetetlen", modta a másik kettő, " a Ferrari a leggyorsabb". Erre a harmadik: "nem autót vettem." PéPéeS

6 PéPéeS http://ppshu.uw.hu


Letölteni ppt "PéPéeS http://ppshu.uw.hu 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések