Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Rejtvény 2 Jedlik Ányos születésének éve Ebben az évben fedezte fel Faraday az indukciós törvényt Siemens dinamójának bemutatása ebben az évben történt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Rejtvény 2 Jedlik Ányos születésének éve Ebben az évben fedezte fel Faraday az indukciós törvényt Siemens dinamójának bemutatása ebben az évben történt."— Előadás másolata:

1 Rejtvény 2 Jedlik Ányos születésének éve Ebben az évben fedezte fel Faraday az indukciós törvényt Siemens dinamójának bemutatása ebben az évben történt Faraday születésének éve

2 Rejtvény(megoldás) 1800 1831 1867 1791 1.Jedlik Ányos születésének éve 2.Ebben az évben fedezte fel Faraday az indukciós törvényt 3.Siemens dinamójának bemutatása ebben az évben történt 4.Faraday születésének éve

3 Mi történt az átlón leolvasott évben? 1861-ben? Használd Jedlik Ányos munkásságának leírását! A világon először Jedlik Ányos (1861) fedezte fel a dinamó működési elvét és ebben az évben a gép is megvolt a pesti egyetem szertárában, de sajnálatos módon nem szabadalmaztatta.


Letölteni ppt "Rejtvény 2 Jedlik Ányos születésének éve Ebben az évben fedezte fel Faraday az indukciós törvényt Siemens dinamójának bemutatása ebben az évben történt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések