Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése"— Előadás másolata:

1 Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése http://www.7daywealth.com/member/login.php http://www.7daywealth.com/member/login.php Lépj be a 7DW személyes weboldaladra (ID és jelszó)

2 Lépj be a tőkeszámládhoz Lépj be a tőkeszámládhoz (Member info – WealthClub) Vidd az egeret a Member Info fölé, majd a lenyíló menüből válaszd a legalsót, a WealthClub -ot

3 Ez volt látható egy nappal a lejárat előtt Az aktuális befektetési ciklus hozammal jóváírt összege íródik ki a következő oldalon látható menüben. Erről kell rendelkezni, mert egyébként kamatot vesztesz! Az első táblázat a betéteinkről ad részletes tájékoztatást. Ha az egyes sorok fölé visszük az egeret, a részletezés előugrik

4 A harmadik táblázat: Reinvesztálás, vagy pénzkivétel? Ha szeretnéd vissza- forgatni a pénzedet, válaszd a Reinvest Amount -funkciót Válaszd ki az AlertPay-t a legördülő menü segítségével Ebbe a mezőbe írd be az AlertPay számládat azonosító E-mail címet Ha minden rendben van, kattints a Submit -ra! Ha a reinvesztálást választottad, végrehajtódik a hozammal növelt tőke újra-befektetése, 30 napos futamidővel. Ha a pénzkivételt választottad, a pénz perceken belül megjelenik az AlertPay számládon, amit ellenőrizz is le! Ha ki szeretnéd venni a pénzedet, válaszd a Withdrawal -funkciót A pénzösszeg dollárban, ami fölött rendelkezhetsz. Amennyiben ennek csak egy részét szeretnéd kivenni vagy visszaforgatni, feltétlen olvasd el a következő oldalt, mielőtt elindítod a tranzakciót!

5 Részleges pénzkivét, reinvesztálás Ha a lekötési periódust követően felszabadul a pénzed, de annak csak egy részét kívánod újra befektetni, a másik részét fel kívánod venni, ezt a következőképpen tedd: A kivenni szándékozott pénzösszeget írd be az előző táblázatban az összeg mezőbe, majd indítsd el a pénzkivételt a már ismertetett módon; A fennmaradó összeg látszólag eltűnik, ugyanis ezt követően 0 lesz a látható összeg, de nem kell megijedni, a pénz nem veszett el! 15 nap elteltével újra láthatóvá válik, méghozzá az ez idő alatt képződött hozamokkal együtt, és ettől számítottan indul a következő 30 napos lekötési periódusa. Tehát a tranzakciót követően csak 45 nap elteltével lesz újra hozzáférhető az összeg, amit aztán a már ismert módon vagy kivehetsz, vagy újra befektethetsz. FIGYELEM! Ne kövesd el azt a hibát, hogy megcseréled a teendőket és a részleges reinvesztálást indítod el! A fennmaradó pénzt ugyanis nem tudod kivenni, hanem ugyanúgy láthatatlanná válik 15 napra, ahogy az előbb írtuk, 15 nap elteltével pedig elindul rá ugyanúgy a 30 napos lekötési periódus, és csak ezt követően, tehát 45 nap elteltével lesz módunk újra hozzáférni és kiutalni!

6 A befektetésünk kettéosztása Szintén az előző táblát használjuk és ugyanazt tesszük, mint az előző diánál, csak pont fordított sorrendben: az összeg mezőbe beírjuk a 30 napra lekötni kívánt pénzösszeget, beállítjuk a Reinvest-et, majd a Submit gombra kattintunk; Ez a pénzösszeg tehát 30 napra újra befektetésre kerül; A befektetésünk másik része azonban „eltűnik” 15 napra. 15 nap elteltével újra megjelenik, hozamokkal növelten, és e naptól számítottan kerül újra befektetésre, szintén 30 napra. Így tehát egy befektetésből kettőt kreáltunk, a lejárati időpontjaik 15 napos eltolásával. Ha szeretnénk az egyik befektetésünket kettéosztani, hogy külön kezelhessük őket, a következő a teendő:

7 Ellenőrizd az újra-befektetés végrehajtódását Itt láthatod a Reinvesztált (újra befektetett) összeget és lejárati dátumát Itt pedig a lejárati dátumát


Letölteni ppt "Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése"

Hasonló előadás


Google Hirdetések