Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok."— Előadás másolata:

1 Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok védőszentje is. A rózsák az ő jelképei. Zene:Bach Gounod_21-Ave Maria

2 Áldás mindenkinek, aki ezt az üzenetet megkapja!
Legyen egy kívánságod, mielőtt a következő imádságot elolvasod. Mást nem kell tenned. Küldd el ezt az üzenetet 12 embernek, biztos örömet szerzel nekik. Ha lehet, kérlek, ne szakítsd meg a láncot. Az imádság ez egyik legszebb elfogadható. Ugye van már kívánságod?

3 Szent Teréz imája! Hozzon a mai nap belső békét a számodra. Bizz az Istenben annyira, hogy tudd, pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Ne felejtsd el a végtelen lehetőségeket, amelyek a hitből erednek. Használdd az adottságokat, amelyeket kaptál, és add tovább a szeretetet, amely megadatott számodra!.

4 Légy elégedett abban a tudatban, hogy az Isten gyermeke vagy
Légy elégedett abban a tudatban, hogy az Isten gyermeke vagy. Legyen ez a tudat teljesen a tiéd, és adja meg lelkednek a dal és tánc, a hála és a szeretet szabadságát. Ez mindannyiunké.

5 Hozon a mai nap belső békét a Számodra:
Most küldd tovább az üzenetet 12 embernek mielőbb, nekem is; én is beleszámítok ... meglátod miért.

6

7 Őt a rózsa jelképezi

8 Minden címzett legyen áldott ...

9 Szent Teréz imádsága nem kerülhető meg.

10 Gondolj egy kívánságra, mielőtt elolvasnád!
Ez minden, amit tenned kell ...

11 Küldd el 7 embernek és meglátod mi történik 4 óra múlva
Küldd el 7 embernek és meglátod mi történik 4 óra múlva! NE szakítsd meg a láncot! Az imádság egy, a kevés ingyenes dologból, amiből biztos hasznunk származik. NINCS büntetés, de a haszon biztos.  Van már kívánságod ? ? Kívánság hiányában nincs ami beteljesüljön.

12 Ma megtaláltad a belső békéd.

13 Ami erőt ad, hogy higgyél a felsőrendűségben.

14 Hogy épp ott légy, ahol lenni akarsz.

15 Hogy felismerd, Isten gyermeke vagy.
Hadd, hogy eltöltsön Isten jelenléte és megadja a szabadság erejét, az ének, tánc vágy és szertet örömét. Isten mindannyiunk számára itt van.

16 Kílépés (Exit) az ESC billentyűvel
V É G E ! Kílépés (Exit) az ESC billentyűvel


Letölteni ppt "Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések