Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok."— Előadás másolata:

1

2 Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok védőszentje is. A rózsák az ő jelképei. Zene:Bach Gounod_21-Ave Maria

3 Áldás mindenkinek, aki ezt az üzenetet megkapja! Mást nem kell tenned. Küldd el ezt az üzenetet 12 embernek, biztos örömet szerzel nekik. Ha lehet, kérlek, ne szakítsd meg a láncot. Az imádság ez egyik legszebb elfogadható. Ugye van már kívánságod? Legyen egy kívánságod, mielőtt a következő imádságot elolvasod.

4 Szent Teréz imája! Hozzon a mai nap belső békét a számodra. Bizz az Istenben annyira, hogy tudd, pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Ne felejtsd el a végtelen lehetőségeket, amelyek a hitből erednek. Használdd az adottságokat, amelyeket kaptál, és add tovább a szeretetet, amely megadatott számodra!.

5 Légy elégedett abban a tudatban, hogy az Isten gyermeke vagy. Legyen ez a tudat teljesen a tiéd, és adja meg lelkednek a dal és tánc, a hála és a szeretet szabadságát. Ez mindannyiunké. Ez mindannyiunké.

6 Hozon a mai nap belső békét a Számodra: Most küldd tovább az üzenetet 12 embernek mielőbb, nekem is; én is beleszámítok... meglátod miért.

7

8 Őt a rózsa jelképezi

9

10 Szent Teréz imádsága nem kerülhető meg.

11 Gondolj egy kívánságra, mielőtt elolvasnád!

12 Küldd el 7 embernek és meglátod mi történik 4 óra múlva! NE szakítsd meg a láncot! Az imádság egy, a kevés ingyenes dologból, amiből biztos hasznunk származik. NINCS büntetés, de a haszon biztos. Van már kívánságod ? ? Kívánság hiányában nincs ami beteljesüljön.

13 Ma megtaláltad a belső békéd.

14 Ami erőt ad, hogy higgyél a felsőrendűségben.

15 Hogy épp ott légy, ahol lenni akarsz.

16 Hogy felismerd, Isten gyermeke vagy. Hadd, hogy eltöltsön Isten jelenléte és megadja a szabadság erejét, az ének, tánc vágy és szertet örömét. Isten mindannyiunk számára itt van.

17 Kílépés (Exit) az ESC billentyűvel


Letölteni ppt "Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések