Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lelki egészségünk. Régóta tudjuk, hogy lelki fájdalmaink és titkaink magunkba temetése hosszú távon nem csupán boldogtalan személyiséggé tesz bennünket,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lelki egészségünk. Régóta tudjuk, hogy lelki fájdalmaink és titkaink magunkba temetése hosszú távon nem csupán boldogtalan személyiséggé tesz bennünket,"— Előadás másolata:

1 Lelki egészségünk

2 Régóta tudjuk, hogy lelki fájdalmaink és titkaink magunkba temetése hosszú távon nem csupán boldogtalan személyiséggé tesz bennünket, hanem fizikai egészségünket is tönkreteheti. Ez a könyv nemcsak arról szól, hogy őszintén tárjuk fel bajainkat hozzátartozóinknak és barátainknak vagy az intézményes segítőknek, hanem arról is, hogy problémáink elmondása vagy leírása révén felfedezhetjük a bennünk lakozó elbeszélőt, és szöveggé alkothatjuk mindazt, amire korábban talán nem is találtunk szavakat.

3 Shirley MacLaine intim és egyben lenyűgöző utazásra invitálja az olvasót: személyes életébe és lelke mélyére. Leírja nagy spirituális élményét, amelyet negyvenes éveinek elején élt át – a találkozást önmagával. Ez kihatott egész további életére, teljesen átalakította, más emberré tette.

4 Az alvás életbevágóan fontos, mert helyreállítja belső egyensúlyunkat, regenerálja energiáinkat, sőt a növekedést és a gyógyulást is segíti. Ez a könyv olyan útikalauz, amely megmagyarázza, hogyan történik mindez, és miként hozzák létre az agyhullámok, a testhőmérséklet, a hormontevékenység változásai az alvás és az ébrenlét természetes ritmusait.

5 E könyv a lehető legteljesebben foglalja össze mindazt, amit a lelki egészségről és a lelki betegségekről tudni kell, és tudni lehet. A szerzők érdemben foglalkoznak az új, nemzetközileg elismert irányzatokkal és széleskörűen bemutatják a kezelési eljárásokat: nem kevesebb, mint 120 terápiát vesznek górcső alá.

6 Julie Rappaport oktató jellegű és praktikus könyve felvonultatja a legnagyobb jógikus szövegekből és jóga- tanítók gondolatébresztő, inspiráló műveiből származó idézeteket, továbbá a gyakorlatokra használati utasítással, valamint inspirációkkal szolgál.

7 Még néhány könyv Popper Péter: Belső utakon Gary Chapman: Egymásra hangolva Erich Fromm: A szeretet művészete Desmond Morris: Bensőséges kötelékek Vajda Zsuzsanna: Lélektankönyv Szepes Mária: A mindennapi élet mágiája Müller Péter: Benső mosoly Josph Murphy: Benned a kozmikus erő!

8 Még néhány könyv Vera Peiffer: Pozitív gondolkodás Mair Schneider: Gyógyulj, hogy gyógyíthass: az öngyógyítás művészete David Hoffmann: Stresszkontroll gyógynövényekkel Kai Kermani: Autogén tréning Deepak Chopra: Nyugalmas alvás Paul Hauck: Fő a nyugalom: hogyan küzdjük le frusztrációnkat és dühünket? Eknath Easwaran: Ne siess! Lassan gyorsabb Uri Geller: Gyógyító tudat


Letölteni ppt "Lelki egészségünk. Régóta tudjuk, hogy lelki fájdalmaink és titkaink magunkba temetése hosszú távon nem csupán boldogtalan személyiséggé tesz bennünket,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések