Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

FIFO ÉS ELSZÁMOLÓ ÁR © R-TREND Kft Az áruk és alapanyagok FIFO módon, a termékek és félkész termékek elszámoló áron vannak nyilvántartva. A cikk besorolása.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "FIFO ÉS ELSZÁMOLÓ ÁR © R-TREND Kft Az áruk és alapanyagok FIFO módon, a termékek és félkész termékek elszámoló áron vannak nyilvántartva. A cikk besorolása."— Előadás másolata:

1 FIFO ÉS ELSZÁMOLÓ ÁR © R-TREND Kft Az áruk és alapanyagok FIFO módon, a termékek és félkész termékek elszámoló áron vannak nyilvántartva. A cikk besorolása a cikktörzsben történik meg (anyag/termék/szolgáltatás).

2 cikkszám dátumbeszerzési ár cikknév csavar mozgásnem 101 BE BE BE Forgalmi tételek érték FIFO ÉS ELSZÁMOLÓ ÁR © R-TREND Kft Mozgás mennyisége Készlet Vásárlásból Az áruk és alapanyagok FIFO módon, a termékek és félkész termékek elszámoló áron vannak nyilvántartva. Cikkszám besorolása anyag A cikk besorolása a cikktörzsben történik meg (anyag/termék/szolgáltatás).

3 cikkszám dátumbeszerzési ár cikknév csavar mozgásnem 101 BE BE BE Forgalmi tételek érték FIFO ÉS ELSZÁMOLÓ ÁR © R-TREND Kft Mozgás mennyisége Készlet Vásárlásból Az áruk és alapanyagok FIFO módon, a termékek és félkész termékek elszámoló áron vannak nyilvántartva. dátumelszámoló ár Termék I mozgásnem 102 BE BE érték Mozgás mennyisége 1 2 Tény készlet 1 3 Gyártásból bevétel Cikkszám besorolása anyag termék A cikk besorolása a cikktörzsben történik meg (anyag/termék/szolgáltatás).

4 cikkszám dátumbeszerzési ár cikknév csavar mozgásnem 101 BE BE BE Forgalmi tételek érték FIFO ÉS ELSZÁMOLÓ ÁR © R-TREND Kft Mozgás mennyisége Készlet Vásárlásból Az áruk és alapanyagok FIFO módon, a termékek és félkész termékek elszámoló áron vannak nyilvántartva. dátumelszámoló ár Termék I mozgásnem 102 BE BE érték Mozgás mennyisége 1 2 Tény készlet 1 3 Gyártásból bevétel Termék I. Cikktörzsből elszámoló ár 500 Cikkszám besorolása anyag termék A cikk besorolása a cikktörzsben történik meg (anyag/termék/szolgáltatás).

5 cikkszám dátumbeszerzési ár cikknév csavar mozgásnem 101 BE BE BE Forgalmi tételek érték FIFO ÉS ELSZÁMOLÓ ÁR © R-TREND Kft Mozgás mennyisége Készlet Vásárlásból Az áruk és alapanyagok FIFO módon, a termékek és félkész termékek elszámoló áron vannak nyilvántartva. dátumelszámoló ár Termék I mozgásnem 102 BE BE érték Mozgás mennyisége 1 2 Tény készlet 1 3 Gyártásból bevétel Termék I. Cikktörzsből elszámoló ár 500 A cikktörzsben megváltoztatva az elszámolási árat, a kimutatások értékben más-más eredményt adnak. Cikkszám besorolása anyag termék A cikk besorolása a cikktörzsben történik meg (anyag/termék/szolgáltatás).

6 cikkszám dátumbeszerzési ár cikknév csavar mozgásnem 101 BE BE BE Forgalmi tételek érték FIFO ÉS ELSZÁMOLÓ ÁR © R-TREND Kft Mozgás mennyisége Készlet Vásárlásból Az áruk és alapanyagok FIFO módon, a termékek és félkész termékek elszámoló áron vannak nyilvántartva. dátumelszámoló ár Termék I mozgásnem 102 BE BE érték Mozgás mennyisége 1 2 Tény készlet 1 3 Gyártásból bevétel Termék I. Cikktörzsből elszámoló ár 500 Létezik speciális eset, amikor a félkész temék vásárolva és gyártva is van. Ez esetben a félkész termék alapbesorolása anyag, de meg kell adni a cikktörzsben az elszámoló árat is. Mozgásnem kódátfordítással történik ez esetben a forgalmak elkülönítése (gyártás, vásárlás) és az érték számítása pl. vásárlási mozgásnemnél a tényleges beszerzési ár kerül be a nyilvántartásba, míg gyártásból bevétel esetén az elszámoló ár. A cikktörzsben megváltoztatva az elszámolási árat, a kimutatások értékben más-más eredményt adnak. Cikkszám besorolása anyag termék A cikk besorolása a cikktörzsben történik meg (anyag/termék/szolgáltatás). A kódátfordítás a rendezetlen tételek aktulizálásakor történik meg. (Mozgásnemtörzs besorolás szükséges előtte)


Letölteni ppt "FIFO ÉS ELSZÁMOLÓ ÁR © R-TREND Kft Az áruk és alapanyagok FIFO módon, a termékek és félkész termékek elszámoló áron vannak nyilvántartva. A cikk besorolása."

Hasonló előadás


Google Hirdetések