Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az „ingyen telefon” használata Ingyen telefonálhat számítógépeinkről, bármely vezetékes számra Magyarországon, vagy akár Külföldre is!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az „ingyen telefon” használata Ingyen telefonálhat számítógépeinkről, bármely vezetékes számra Magyarországon, vagy akár Külföldre is!"— Előadás másolata:

1 Az „ingyen telefon” használata Ingyen telefonálhat számítógépeinkről, bármely vezetékes számra Magyarországon, vagy akár Külföldre is!

2 Lépjen az „asztal”-ra! A bal alsó sarokban található ikon segítségével megteheti : Keresse meg az „ingyen telefon” ikonját, és kattintson rá az egér bal oldali gombjával.

3 A megjelenő menüsorból válassza a „contacts” fület.

4 Írja be az alsó ablakba a megfelelő telefonszámot. Ügyeljen a formátumra! (Mezőkövesdi tel. szám esetén Pl.: +3649555555)

5 Ezt követően kattintson a zöld gombra Ezután a fülhallgatóban hallja a kapcsolódást, és a kicsengést.

6 A beszélgetés végén kattintson a piros gombra. Beszélni a fülhallgató zsinórján lévő mikrofon segítségével tud, itt állíthatja be a hangerőt is.

7 Ha bármilyen probléma felmerülne,a pultnál kérhet segítséget! Kellemes beszélgetést!


Letölteni ppt "Az „ingyen telefon” használata Ingyen telefonálhat számítógépeinkről, bármely vezetékes számra Magyarországon, vagy akár Külföldre is!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések