Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Key To Success DUPLIKÁCIÓ 3 Résztvevős Hívás /3-way/ A Duplikáció Egyik Alapja Ez!!! Mikor lehet használni? /IDŐZÍTÉS/ Legjobban működik amikor a jelölt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Key To Success DUPLIKÁCIÓ 3 Résztvevős Hívás /3-way/ A Duplikáció Egyik Alapja Ez!!! Mikor lehet használni? /IDŐZÍTÉS/ Legjobban működik amikor a jelölt."— Előadás másolata:

1 Key To Success DUPLIKÁCIÓ 3 Résztvevős Hívás /3-way/ A Duplikáció Egyik Alapja Ez!!! Mikor lehet használni? /IDŐZÍTÉS/ Legjobban működik amikor a jelölt már hallott az üzletről, vagy nyitott egy új üzletre. (Prezentáció = on/offline) Az igazi oka, hogy kiépíts egy jobb kapcsolatot a jelölted és az üzletbe való beszállás lehetősége között. Amikor elkezded a beszélgetést NE FELEJTSD EL a következőket: Ember Termék Fizetés Háttér E.T.F.H E: a cég tulajdonosai és vezetői T: videokommunikáció és az időzítés F: az üzletvilág egyik legmagasabb kifizetése H: a meglévő infrastruktúra és a velejáró körülmények, ami egy hatalmas globális növekedés esélyét hordozzák magukban

2 Key To Success 1.Milyen CSATORNÁKON csinálhatod? - Személyes találkozóval - Telefonon - Videokonferencia teremben - Skype-on 2. Résztvevők A: Te mint új tag B: a te jelölted C: a sikeres profi ( szponzor/felső vonali vezetőd/ A: Te mint új tag - Mit tudsz az üzletről? - Mit tudsz a kompenzációs tervről? - Mit tudsz a hálózatépítésről ? - Mennyi pénzt kerestél már? - Hány embert szponzoráltál? Ezeket az üzleti dolgokat a Te üzleti és baráti ismerőseid, családtagjaid jobban elhiszik egy idegen személytől, mint Tőled. A legjobb és leghatékonyabb stratégia a 3-résztvevős hívás azonnali elkezdése!!! MIT KELL, HOGY FELTÉTLENÜL TUDJÁL EHHEZ? FELÉPÍTENI A SZPONZORODAT!

3 Key To Success FELÉPÍTENI A SZPONZORODAT! EZ A LEGFONTOSABB! Ez még a 3-as beszélgetés előtti fontos feladatod! Hogyan? Mennyi idő alatt? Max 2-3 perc!  Elmondod róla, hogy ki ő, mit csinált sikeresen korábban. Üzleti sikereit milyen időn belül érte el, célzás ajövedelmére.  Ő egy nagyon elfoglalt, de én miattam (az új tag és nem a jelölt) egy pár percre rendelkezésünkre fog állni, hogy megossza velünk, hogy mekkora globális üzletet épít most.  Beszéltem neki Rólad, (hogy milyen sikeres üzleti múltad van vagy milyen komoly a kapcsolatrendszered) és ő érdeklődéssel várja hogy megismerkedjen veled! Beszélek vele és kérek tőle egy időpontot nekünk!

4 Key To Success Miért kell neked ezt csinálni? Azért mert ők valamilyen szinten ismernek téged és a múltadat nem tudod megváltoztatni! Van már nekik egy létező véleményük rólad! Bíznak benned annyira, hogy meghallgassanak egy idegen személyt akivel Te nélküled szóba se állnának! Nagyon fontos, hogy megértesd velük, hogy Te egy új vagy ebben az üzletben, viszont ismersz valakit aki ebben profi és sikeres! Ha a Te szponzorod (a profi) csak úgy ismeretlenül hívná fel a Te kapcsolataidat, senki nem állna vele szóba. Viszont Te hidalod át ezt a problémát mert ők /a Te kapcsolataid csak benned bíznak/. Csak ilyen feltételekkel tud egy 3-as beszélgetés megvalósulni! Neked is fel kell építened a Te jelöltedet a szponzor szemében a jelölt füle hallatára!

5 Key To Success B: a Jelölted A fejében ez jár! Olyan, mint egy detektor. Mit lehet elhinni, miben tud bízni, megbízható-e az üzlet, keresi, hogy sikeres tud-e ő lenni ebben (szép ruha példája). Próbálja felmérni az információkat, hogy tudja-e ő ezt csinálni. Próbálja kitalálni, hogy mennyire sikeres-e a TE szponzorod és hogyan csinálta, mennyi ideig tartott neki, mennyit keres. …és mit tud még ő a te szponzorodból kiolvasni.

6 Key To Success C: a Sikeres Profi (a szponzorod vagy lehet szponzoráltad is) Őszinte, de nagyon magabiztos, ez minden szaván érezhető. Nem nagyképű, tud egy siker képet, célt építeni a jelölted fejében. Elmondja az üzleti sikerét egyszerűen megérthető és megvalósítható formában és hogy milyen szenvedélyesen, lojálisan csinálja és ennek az ő életstílusa az eredménye amiről az emberek álmodoznak. Megemlít néhány személyt akik sikeressé váltak a vele való együttműködés által. Bemutatja a céget, az időzítést, a jövedelmi lehetőséget, jövőképet rajzol és megemlíti a globális üzlet lehetőségét. A sikeres profi bíztatóan elismeri az új jelöltedet.

7 Key To Success Emlékeztető!!! Ezeket a 3-as hívásokat Te mindig végighallgatod, a Te feladatod csak az etikus, felépítő bemutatása a 2 másik félnek és Semmi több!!! Tanulnod kell belőle információkat és prezentációs képességeket, hogy egyre magabiztosabbá tudj válni. Kb. 5-10 perc között kell legyen, ez NEM prezentáció! Neked is el kell kezdeni csinálni ezt ugyan így 5-10 héten belül a te csapatodon belül, és ugyanúgy tanítani kell őket erre. A SZPONZOR FELÉPÍTÉSE KÖTELEZŐ! AZ EGÉSZ HÁLÓZAT ÖSSZEDŐLHET HA NINCS FELÉPÍTÉS ÉS VISSZAÉPÍTÉS!!! EZ LÉTFONTOSSÁGÚ A HÁLÓZATODNAK ÉS A JÖVŐDNEK!

8 Key To Success Minél többet és gyakrabban építed fel a szponzorodat annál gyorsabban építed fel a hálózatodat és annál nagyobbra, erősebbre építed fel az üzleted!!!


Letölteni ppt "Key To Success DUPLIKÁCIÓ 3 Résztvevős Hívás /3-way/ A Duplikáció Egyik Alapja Ez!!! Mikor lehet használni? /IDŐZÍTÉS/ Legjobban működik amikor a jelölt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések