Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

É RTÉKESÍTS Dr. Tóth-Baranyi Zsuzsanna. E LADÁS - ÉRTÉKESÍTÉS Fogalma Jó és rossz dolgok értékesítése Nemek!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "É RTÉKESÍTS Dr. Tóth-Baranyi Zsuzsanna. E LADÁS - ÉRTÉKESÍTÉS Fogalma Jó és rossz dolgok értékesítése Nemek!"— Előadás másolata:

1 É RTÉKESÍTS Dr. Tóth-Baranyi Zsuzsanna

2 E LADÁS - ÉRTÉKESÍTÉS Fogalma Jó és rossz dolgok értékesítése Nemek!

3 A SIKERED EGYIK KULCSA EGY AUTOMATIKUSAN MŰKÖDŐ SKÁLA Kíváncsiság szintVágyakozás szint (áttörési pont)--- el kezd kérdezni Kényszerített szint (mondja, v. látszik rajta) Megakadályozott szint (NEM-et mond) látványos: nyíltan nem akar róla tudni álcázott érdeklődés Nem akar róla tudni szint (mintha meg sem hallotta volna)

4 T ECHNIKAI DOLGOK, AMELYEKET HASZNÁLNI LEHET AZ ELADÁS SORÁN : Visszahúzódás, de nem teljesen Csodálat, mint híd amellyel, ha nem ért egyet, akkor rossz embernek tarthatja magát, amelyre mindenképpen igent kapok - Ugye De azért, abban egyet tudunk érteni, hogy... Erkölcsi cél akkor kezdődik, amikor már döntött, és az aggályok megjelennek! Zárás

5 K ÉSZSÉGBELI DOLGOK, AMELYEKET SZINTÉN HASZNÁLNI TUDSZ ÉS GYAKORLÁSSAL FEJLESZTHETŐK : – a megállításkor a leghamarabb sérül! Önbizalom - Kitartónak lenni az ajánlásban a NEM ellenére, amit úgy nevezünk, hogy „Tukmálás” Kitartás képes kényelmesen jelen lenni, tartani a szemkontaktust nem heccelhető ( nem hozható zavarba és nem sértődik meg) képes átjuttatni a mondanivalóját képes nyugtázni képes egy kérdést könnyen megválaszoltatni Kommunikációs képességek


Letölteni ppt "É RTÉKESÍTS Dr. Tóth-Baranyi Zsuzsanna. E LADÁS - ÉRTÉKESÍTÉS Fogalma Jó és rossz dolgok értékesítése Nemek!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések