Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egyre többen válunk lopás, rablás, nemi erőszak és gyilkosság áldozatává.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egyre többen válunk lopás, rablás, nemi erőszak és gyilkosság áldozatává."— Előadás másolata:

1 Egyre többen válunk lopás, rablás, nemi erőszak és gyilkosság áldozatává.

2 Senki ne gondolja, hogy biztonságban van a „hátrányos helyzetű” terroristáktól!

3 Romaterror Magyarországon Törvényen kívül

4

5

6 Sztojka barátai az iwiw-es lapjáról

7

8 Nyíltan kérkednek a pénzükkel Vajon hány életveszélyes fenyegetés, kegyetlen bántalmazás, kifosztás, rablás, lopott autó, eltört állkapocs áll a bevétel mögött?

9

10 „készülök magyart ölni” Szüleit is, őt is, testvéreit is, sőt gyermekeit is életük végéig mi fogjuk eltartani! Cserébe mit várhatunk?

11

12

13

14

15

16

17 Biztosítva van a cigány utánpótlás de biztos csőd fenyegeti a TB rendszert Négy roma családnak min. 12 gyermeke lesz. Négy magyar családnak max. 6 gyermeke lesz. egyszerű számítással láthatóvá válik a jövő

18

19

20

21 A cigányterror robbanásszerű növekedésének fő felelősei: Gyurcsány Ferenc és bűntársai, az SZDSZ álszent cigányvédői, Kállai Ernő kisebbségi ombudsman, Horváth Aladár, Kolompár Orbán és bűntársai, valamint a kormány- és cigányvédő, bűnpártoló balliberális média.

22 A szenvedő többség önvédelmi kezdeményezéseit bírói ítélettel fojtják meg, ám a rendőrség képtelen megvédeni minket! Ki védi meg a „rasszista” pedagógusokat a túlkoros roma tanulók és szüleik agressziójától? Ki védi meg a „rasszista” idős embereket a rablógyilkos támadóktól? Megkérjük a szerbeket, románokat, hogy legyenek szívesek megvédeni bennünket is? Miért nincs nekünk ehhez erőnk?

23 Naponta sulykolják nekünk, a kolompárterror áldozatainak, hogy rasszisták vagyunk. Meddig tűrjük még a fizikai bántalmazást és az ideológiai hadjáratot? Meddig etetjük, pénzeljük még saját bántalmazóinkat és tönkretevőinket?

24


Letölteni ppt "Egyre többen válunk lopás, rablás, nemi erőszak és gyilkosság áldozatává."

Hasonló előadás


Google Hirdetések