Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kanyar Dániel.Tanuló.Az én osztályom 1 Az osztályom a Szemerében Első kiselőadásom Készítettem:Kanyar Dániel

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kanyar Dániel.Tanuló.Az én osztályom 1 Az osztályom a Szemerében Első kiselőadásom Készítettem:Kanyar Dániel"— Előadás másolata:

1 Kanyar Dániel.Tanuló.Az én osztályom 1 Az osztályom a Szemerében Első kiselőadásom Készítettem:Kanyar Dániel kanyiplagues@gmail.com

2 Kanyar Dániel.Tanuló.Az én osztályom2 A Szemere Bertalan iskolába járunk villanyszerelő szakra. A Szemere Bertalan iskolába járunk villanyszerelő szakra. Tizennégyen járunk az osztályba. Tizennégyen járunk az osztályba. Immáron 5 éve tanuljuk a villanyszerelést. Tehát végzősök vagyunk. Bár a 14-ből 4 embernek lesz szakmai vizsga a kezébe.

3 Kanyar Dániel.Tanuló.Az én osztályom3 Az osztálynak csak egy hibája van… Mindenki autómániás!!!!! Az 5 év alatt sikerült elérniük azt hogy megutáljam az autókat. Reggel amikor bejövök már akkor kezdik a kuplung,lada,WFTS..stb. Elszomorító. De amúgy bírom őket lehet rajtuk nevetni..

4 Kanyar Dániel.Tanuló.Az én osztályom4 Nagyon jókat szoktunk együtt bulizni hétvégén. Nagyon jókat szoktunk együtt bulizni hétvégén. Örülök, hogy vannak az osztályba olyan emberek akikkel sokat lehet beszélgetni és nem mindig csak a hülyeségek járnak a fejükben. Örülök, hogy vannak az osztályba olyan emberek akikkel sokat lehet beszélgetni és nem mindig csak a hülyeségek járnak a fejükben. Bemutatok pár embert…. Bemutatok pár embert….

5 Kanyar Dániel.Tanuló.Az én osztályom5 Vannak nyugodt arcok…. Vannak nyugodt arcok….

6 Kanyar Dániel.Tanuló.Az én osztályom6 Vannak vicces arcok…. Vannak vicces arcok….

7 Kanyar Dániel.Tanuló.Az én osztályom7 És vannak őrült arcok…. És vannak őrült arcok….

8 Kanyar Dániel.Tanuló.Az én osztályom8 Ebből a kiselőadásból nem lehet megismerni az osztályt…őket belülről kell elviselni…. Ebből a kiselőadásból nem lehet megismerni az osztályt…őket belülről kell elviselni….

9 Kanyar Dániel.Tanuló.Az én osztályom9 Köszönöm a figyelmet! Köszönöm a figyelmet! Kérdéseiket várom! Kérdéseiket várom!


Letölteni ppt "Kanyar Dániel.Tanuló.Az én osztályom 1 Az osztályom a Szemerében Első kiselőadásom Készítettem:Kanyar Dániel"

Hasonló előadás


Google Hirdetések