Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Blower-Door mérés (MSZ EN 13829). Táma- dott Védett oldal Szél Termikus felhajtóerő Egy tömörtelen ház szél és termikus felhajtóerő esetén: Példák az.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Blower-Door mérés (MSZ EN 13829). Táma- dott Védett oldal Szél Termikus felhajtóerő Egy tömörtelen ház szél és termikus felhajtóerő esetén: Példák az."— Előadás másolata:

1 Blower-Door mérés (MSZ EN 13829)

2 Táma- dott Védett oldal Szél Termikus felhajtóerő Egy tömörtelen ház szél és termikus felhajtóerő esetén: Példák az épületszerkezeti résekre: a párafékező réteg ragasztásánál és csatlakozásánál, a fal és az ablak csatlakozásánál, a dugaszolóaljzatoknál, a kábel és csőátvezetések esetén Következmények: levegő be- és kiáramlás légáramlás a helyiségen keresztül légáramlási utak az épületszerkezeteken belül szennyezőanyag-bevitel az épületszerkezetekből nedvesség-bevitel az épületszerkezetekbe Beáramló hideg levegő Kiáramló meleg levegő

3

4 A légtömörség ellenőrzésének célja Az épületszerkezetben létrejövő vízgőz- kondenzáció által okozott károk elkerülése A fűtési energiaigény csökkentése A huzatjelenségek, és a padlóközeli hideg zónák elkerülése A radon-beszivárgás megelőzése a veszélyeztetett területeken

5 Az épülethéjazat ellenőrzése egyszerű vizsgálattal, ill. légsebesség-méréssel

6 Példák a tömörtelen helyekre

7 Átáramlási utak a csőátvezetéseknél

8 Épületkárok


Letölteni ppt "Blower-Door mérés (MSZ EN 13829). Táma- dott Védett oldal Szél Termikus felhajtóerő Egy tömörtelen ház szél és termikus felhajtóerő esetén: Példák az."

Hasonló előadás


Google Hirdetések