Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere."— Előadás másolata:

1 7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere tarts velünk,most kezdünk ! Írd be a kezdőoldalad link keresőjébe ezt a regisztrációs linket http://www.7daywealth.com/index2.php?siteId=es44565

2 Ezt fogod látni, s a férfi a sarokban angolul mond egy bevezetőt ! Ha befejezte, akkor a gördítő sávval haladj lefelé amíg eljutsz a regisztrációs Táblázatig ( következő lapon látod )

3 Írd be a kért adatokat (az e-mail cím beírásánál a (@) van mikor nem működik,ezért másolj be egy @-ot ( csak G-mailes e-mail címet használj ) keresztnév vezetéknév FONTOS ! – ékezet nélkül írj !!! E-mail címed E-mail cím még egyszer mobil számod : 0036……….. a gördítő menüben válaszd ki Hungary ezt a beállítást hagyd így !!! Ha végeztél akkor katt erre a gombra !

4 A bejövő következő oldalon a gördítő sávval haladj az oldalon lefelé,amíg ezt a feliratot nem látod ! Itt végeztél ! - menj be az E-mail fiókodba, amelyet a regisztráció folyamán megadtál s a kapott linken keresztül erősítsd meg a regisztrációdat, és folytasd onnan a tovább a regisztrációdat a befizetéssel !

5 Kattints a linkre !

6 A megnyíló oldalon megkapod a gratulációt az ingyenes regisztrációdról ! Ne hagy abba ! – a gördítő sávval haladj az oldalon lefelé míg el nem jutsz a következő lapon látottakhoz ! Írd fel a kapott Your ID-t,és a belépési jelszavad ! Megkapod a User ID számod jelszavad ! Írd fel magadnak !

7 A már regisztrált,és pénzzel feltöltött Alert Pay számláról történő befizetést mutatom most meg ! Válaszd ki a csomagot amellyel csatlakoztál ! Majd válaszd ki az Alert Pay fizetési módot ! Majd a kiválasztást követően kattints a SUBSCRIBE-re !

8 Hagyd jóvá – kattints az OK-ra

9 Értelemszerűen tölts ki a kért adatokat ! ( Kérlek ne használj ékezeteket ) A member’s ID számod,és a neved már be lesz írva E-mail cím melyet a csatlakozáskor megadtál Lakcímed: utca,házszám,ajtó,emelet Város Megye Irányítószám Ország: Hungary Telefonszám : 0036………….. A következő két mezőt nem kötelező kitölteni ! Ha hosszú a címed használhatod az Address2 rovatot is

10 Add meg az Alert Pay belépési adataidat ! Ide írd az Alert Pay azonosító E-mail címedet,jelszavadat ! Majd Kattints a LOG IN-ra Itt láthatod,hogy mit fizetsz ki !

11 Itt még egyszer ellenőrizheted az adatokat ! ( majd haladj lefele a lapon a gördítő sávval )

12 A TITKOS kódodat megadva jóváhagyod a tranzakciót ! Itt add meg a TITKOS kódot melyet az Alert Pay regisztrációnál megadtál ! Ezzel a befizetéssel egyben megbízást is adsz,hogy 30 nap elteltével a következő havi díjadat is innen vonják le ! Kattints bele a kis négyzetbe ! Majd Kattints Pay-re ! FONTOS! Várd meg, míg az AlertPay vissza számlál és vissza dob a 7day oldalra!

13 A Pay –re kattintást követően (kb:20másodperc múlva )ha ezt látod akkor sikeres volt a befizetésed ! Kattints a Login Here-re és ellenőrizd,hogy betudsz e jutni a személyes weboldaladra !

14 Írd be a Member ID számodat, és a jelszavad és kattints a Login-ra !

15 Bejutottál a weboldaladra ! ( gondoskodj róla,hogy 30 nap elteltével ismét legyen a havi befizetésedhez elegendő pénz az Alert Pay számládon,mert a következő hónapban már vonja a rendszer automatikusan )

16 Itt tudod ellenőrizni,hogy a csatlakozáskori szintednek megfelelő Dollár összeggel a 7DW megnyitotta a MOWC tőkeszámládat ! Kattints a Member Info WealthClub legördülő menűre !


Letölteni ppt "7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere."

Hasonló előadás


Google Hirdetések