Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy."— Előadás másolata:

1 Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy Reaktivate Sub befizetéssel ! Írd be a link keresőbe ezt a linket : http://www.7daywealth.com/member/login.php

2 Írd Be a Member ID számodat és a jelszavadat,majd kattints a Login-ra

3 Ha ezt a hibaüzenetet látod,akkor tenned kell egy ismételt befizetést a saját bankkártyádról,vagy a Alert Pay számládról ! Erre a here szóra kattintva nyílik meg a következő lapon látott oldal !

4 A már regisztrált,és pénzzel feltöltött Alert Pay számláról történő befizetést mutatom most meg ! Válaszd ki a csomagot amellyel csatlakoztál ! Majd válaszd ki az Alert Pay fizetési módot ! Majd a kiválasztást követően kattints a SUBSCRIBE-re !

5 Hagyd jóvá – kattints az OK-ra (ekkor adod azt a megbízást az Alert Pay számládnak,hogy 30 naponként automatikusan kifizesse a tagdíjad )

6 Értelemszerűen tölts ki a kért adatokat ! ( Kérlek ne használj ékezeteket ) A member’s ID számod,és a neved már be lesz írva E-mail cím melyet a csatlakozáskor megadtál Lakcímed: utca,házszám,ajtó,emelet Város Megye Irányítószám Ország: Hungary Telefonszám : 0036………….. A következő két mezőt nem kötelező kitölteni ! Ha hosszú a címed használhatod az Address2 rovatot is

7 Add meg az Alert Pay belépési adataidat ! Ide írd az Alert Pay azonosító E-mail címedet,jelszavadat ! Majd Kattints a LOG IN-ra Itt láthatod,hogy mit fizetsz ki !

8 Itt még egyszer ellenőrizheted az adatokat ! ( majd haladj lefele a lapon a gördítő sávval )

9 A TITKOS kódodat megadva jóváhagyod a tranzakciót ! Itt add meg a TITKOS kódot melyet az Alert Pay regisztrációnál megadtál ! Ezzel a befizetéssel egyben megbízást is adsz,hogy 30 nap elteltével a következő havi díjadat is innen vonják le ! Kattints bele a kis négyzetbe ! Majd Kattints Pay-re !

10 A Pay –re kattintást követően (kb:20másodperc múlva )ha ezt látod akkor sikeres volt a befizetésed ! Kattints a Login Here-re és ellenőrizd,hogy betudsz e jutni a személyes weboldaladra !

11 Írd be a Member ID számodat, és a jelszavad és kattints a Login-ra !

12 Bejutottál a weboldaladra ! ( gondoskodj róla,hogy 30 nap elteltével ismét legyen a havi befizetésedhez elegendő pénz az Alert Pay számládon,mert a következő hónapban már vonja a rendszer automatikusan )

13 Így tudod leellenőrizni,hogy mennyi pénz maradt a számládon ! Illetve azt,hogy az iménti befizetésed az épp aktuális Ft/Dollár árfolyamon mennyibe került ! https://www.alertpay.com/

14 Írd be az Alert Pay számlád azonosító E-mail címét,és jelszavát,majd kattints a LOG IN-ra !

15 Itt láthatod az iménti befizetésed adatait,és a maradék pénzedet a számlán ! Ennyit költöttél ! Ennyit pénz maradt a számládon !

16 Köszönöm,hogy velem tartottál és hogy a hited és bizalmad töretlen maradt ! Innentől kezdve bővítsd a csoportod ! Viszont NE engedd egyetlen klubtag társadnak se, hogy elkövesse azt a hibát, mint amivel épp most küzdöttünk meg ! Segítsd létrehozni az Alert Pay számláját,töltsetek rá pénzt és akkor az Alert Pay számláról fizetve aktíválja a tagságát !


Letölteni ppt "Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések