Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lejárt tőkebetét Reinvesztálása (újra befektetése ) a MOWC-ban 7DayWealth.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lejárt tőkebetét Reinvesztálása (újra befektetése ) a MOWC-ban 7DayWealth."— Előadás másolata:

1 Lejárt tőkebetét Reinvesztálása (újra befektetése ) a MOWC-ban http://www.7daywealth.com/member/login.php http://www.7daywealth.com/member/login.php 7DayWealth Member ID, és a jelszavaddal lépj be a személyes weboldaladra !

2 Lépj be a MOWC ( tőkeszámládra ) Kattints a Member info – „ WealthClub” menüre

3 Ez volt látható egy nappal a lejárat előtt ! Az első csatlakozáskori betét, hozammal jóváírt összege íródik ki a következő oldalon látható menübe ! Erről kell rendelkezni, mert egyébként kamatot vesztesz !

4 Ebben a menüben kell a lejárt futamidejű tőkebetéteidről rendelkezni ! Mindaddig míg ezt nem teszed meg,a pénzed ebben a menüben tartózkodik, s nem kamatozik ! Újra befektetés ! A lejárt futamidejű tőkebetéted hozammal jóváírt összegét beírva látod ! Válaszd a Reinvest Amount Válaszd ki az Alert Pay-t a legördülő menü segítségével ! Ebbe a mezőbe írd be az Alert Pay számládat azonosító E-mail címet ! Kattints a Submit-ra ! Végrehajtódik a hozammal növelt tőkebetéted újra befektetése ! Ennek már 30 napos lesz a jelenlegi MOWC szabályok szerint a futamideje !

5 Ha visszatérsz a WealthClub menübe, akkor ellenőrizni tudod az újra befektetés végrehajtódását ! Itt láthatod a Reinvesztált ( újra befektetett összeg ) Lejárati dátumát !


Letölteni ppt "Lejárt tőkebetét Reinvesztálása (újra befektetése ) a MOWC-ban 7DayWealth."

Hasonló előadás


Google Hirdetések