Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító E-mail címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító E-mail címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd."— Előadás másolata:

1 A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító E-mail címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd ! S az ország megnevezését ahhoz,hogy magyar nyelven kaphasd a Hírleveleket ! Írd be ezt a linket a kezdőoldalad link kereső sávjába, és kattints rá ! http://www.7daywealth.com/member/login.php

2 Ez az oldal fog megjelenni ! Írd be a 7DayWealth Member ID számodat és Jelszavadat a megfelelő sávba, Majd kattints a Login-ra

3 Betöltődik a személyes weboldalad ! Kattints a Member Info menüre Majd a legördülő menüben kattints az Edit Info -ra

4 A betöltődő személyes adataid oldalon haladj lefele a lapon a gördítő sávval, mindaddig míg ezt nem látod ! Kattints bele az AlertPay ID mezőbe, töröld az NA beírást, s írd be helyette azt az E-mail címet amellyel regisztráltad az AlertPay számládat ! Innen fogja tudni a CÉG,hogy hova utalja az MLM jutalékodat ! A beírást követően kattints az Update -re

5 Ahhoz,hogy magyar nyelven kapd a Hírleveleket,ha még nem tetted meg akkor itt írd be az ország nevet ! HUNGARY Ide Írd be ha még nem tetted meg ! HUNGARY FONTOS TUDNOD ! Minden személyes adatodban bekövetkező változást itt tudsz megváltoztatni ! Majd az Update gombra kattintva érvényesíteni ! Ebben a kis négyzetben látszódjon a pipa,mert csak így kapod a Hírleveleket ! Ha nem látod,akkor kattintsd bele a pipát !

6 A személyes Weboldaladról mindenkor a Logout-ra kattintással lépj ki ! A Logout –ra kattintással kiléphetsz az oldalról !

7 Miért FONTOS, hogy legyen AlertPay számlád? Mert a tőkeszámládra ( a MOWC-ba) AlertPay számláról tudsz további tőkebetétet feltölteni kamatozni,illetve a megtermelt hozamot erre tudod lehívni ! Továbbá az ajánlási munkáddal megkeresett MLM jutalékodat is az AlertPay számládra utalva kaphatod meg !


Letölteni ppt "A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító E-mail címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd."

Hasonló előadás


Google Hirdetések