Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az MLM jutalékod utalhatóságához így kell feltöltened az AlertPay számlád azonosítóját ! Ha ezt nem teszed meg,akkor a Cég nem tudja hova kell utalnia.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az MLM jutalékod utalhatóságához így kell feltöltened az AlertPay számlád azonosítóját ! Ha ezt nem teszed meg,akkor a Cég nem tudja hova kell utalnia."— Előadás másolata:

1 Az MLM jutalékod utalhatóságához így kell feltöltened az AlertPay számlád azonosítóját ! Ha ezt nem teszed meg,akkor a Cég nem tudja hova kell utalnia ! Írd be ezt a linket a kezdőoldalad link kereső sávjába, és kattints rá ! http://www.7daywealth.com/member/login.php

2 Ez az oldal fog megjelenni ! Írd be a 7DayWealth Member ID számodat és Jelszavadat a megfelelő sávba, Majd kattints a Login-ra

3 Betöltődik a személyes weboldalad ! Kattints a Member Info menüre Majd a legördülő menüben kattints az Edit Info -ra

4 A betöltődő személyes adataid oldalon haladj lefele a lapon a gördítő sávval mindaddig míg ezt nem látod ! Kattints bele az AlertPay ID mezőbe, töröld az NA beírást, s írd be helyette azt az E-mail címet amellyel regisztráltad az AlertPay számládat ! Innen fogja tudni a CÉG,hogy hova utalja az MLM jutalékodat ! A beírást követően kattints az Update -re

5 Az Update-re kattintás után ezt kell látnod,ekkor sikeres az Alert Pay számlád hozzárendelése az oldaladhoz ! A Logout –ra kattintással kiléphetsz az oldalról !

6 Miért FONTOS,hogy legyen AlertPay számlád? Mert a tőkeszámládra ( a MOWC-ban) AlertPay számláról tudsz további tőkebetétet feltölteni kamatozni,illetve a megtermelt hozamot erre tudod lehívni ! Továbbá az ajánlási munkáddal megkeresett MLM jutalékodat is az AlertPay számládra utalva kaphatod meg !


Letölteni ppt "Az MLM jutalékod utalhatóságához így kell feltöltened az AlertPay számlád azonosítóját ! Ha ezt nem teszed meg,akkor a Cég nem tudja hova kell utalnia."

Hasonló előadás


Google Hirdetések