Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A TITKOS kódodat megadva indítod a tranzakciót ( a kifizetést )! Itt adod meg a TITKOS kódot melyet az Alert Pay regisztrációnál Te adtál meg ! Belekattintasz.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A TITKOS kódodat megadva indítod a tranzakciót ( a kifizetést )! Itt adod meg a TITKOS kódot melyet az Alert Pay regisztrációnál Te adtál meg ! Belekattintasz."— Előadás másolata:

1 A TITKOS kódodat megadva indítod a tranzakciót ( a kifizetést )! Itt adod meg a TITKOS kódot melyet az Alert Pay regisztrációnál Te adtál meg ! Belekattintasz a kis négyzetbe ! ( pipának kell benne megjelennie ) Erre a gombra kattintva indítod a kifizetést !

2 Itt láthatod,hogy pereg a műveleti idő ! Feltétlen várd meg míg lepereg a műveleti idő ! Itt látod peregni a műveleti időt ! 15 másodperctől pereg visszafelé ! Várj türelmesen míg bevált a következő oldal !

3 A kifizetési műveleti idő után ez,vagy egy más típusú oldalnak kell megjelennie ! Egy ilyen oldalnak a beváltását feltétlen meg kell várnod a fizetési folyamatban ! Ez vagy ehhez hasonló oldal beváltását követőn a Login Here –re kattintva tudsz visszajutni a 7DW személyes weboldaladra ellenőrizni az oldaladon a befizetés jóváírását !


Letölteni ppt "A TITKOS kódodat megadva indítod a tranzakciót ( a kifizetést )! Itt adod meg a TITKOS kódot melyet az Alert Pay regisztrációnál Te adtál meg ! Belekattintasz."

Hasonló előadás


Google Hirdetések