Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A regisztráció megkezdése: A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra Kattints erre !

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A regisztráció megkezdése: A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra Kattints erre !"— Előadás másolata:

1 A regisztráció megkezdése: A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra Kattints erre !

2 A számla típusának kiválasztása A számla típusának kiválasztása (ez a segédlet a Personal Starter típusú számla regisztrációját mutatja be) 2. A Personal Starter számla évi max 2000$ forgalomig megfelelő ! Ez most kezdésként teljesen megfelelő ! Később fel lehet Upgradelni magasabb pénzforgalmi számla fajtára ! 4. Majd a kiválasztást követően Kattints a Next –re ! 1. Ha nem a magyar nyelvet látod itt,akkor a legördülő menüben válaszd ki ! 3. Ha korlátlan forgalmú számlát szeretnél akkor inkább válaszd a Personal Pro Viszont ennél a tranzakciós költség a tranzakciós összeg 2,5%

3 A regisztrációs űrlap kitöltése A regisztrációs űrlap kitöltése FIGYELEM: ékezetek nélkül írj ! Keresztnév Vezetéknév Utca, házsz, emelet, ajtó Város A Region: N/A írj Postai irányítószám Válaszd: Hungary Home Phone: írd a mobil számod Mobil Phone: írd a mobil számod Válaszd az: Other Születési idő: hó/nap/év Ha végeztél, kattints a NEXT gombra !

4 Előszó a következő oldalhoz Néhány tanács a következő oldal kitöltéséhez: A megadott E-mail cím lesz az Alert Pay számlád azonosítója, „számlaszáma”; Lehetőleg G-mail e-mail címet használj! A jelszó beírásakor a jelszó alatt futni fog egy piros csík. Mindaddig nehezítsd a jelszót, míg sárga, vagy zöld nem lesz! A tranzakciós kódod egy 8 karakterből (számokból) álló számsor legyen! Még véletlenül se a születésnapod legyen, egyedinek kell lennie, hisz a pénzedet hivatott védeni! Írd fel adataidat jó helyre, hogy ne felejtsd el!

5 A számla-adataid megadása A számla-adataid megadása (Lehetőleg G-mailes címet használj!) E-mail címed E-mail címed még egyszer 8 karakterből álló számsor Egyedi jelszó (ne az e-mail címedhez tartozót add meg!) Még egyszer a 8 karakterből álló számsor 1. Biztonsági kérdés és válasz 2. Biztonsági kérdés és válasz

6 Az előző oldal folytatása Ezt hagyd így Írd be a mezőben látott írásjeleket Ez egy egyedi kód, mindig más! Hagyd jóvá, kattints a kis négyzetbe Néz át minden adatot még egyszer! (Az E-mail címben ne véts hibát!)

7 Elkészült az AlertPay internetes számla Itt végeztél! A jobb felső sarokban lévő piros mezőben lévő x-re kattintva zárd be ezt az oldalt, s menj és nyisd ki az E-mail fiókod, amit megadtál a regisztrációkor!

8 Az AlertPay számlanyitás jóváhagyása Az AlertPay számlanyitás jóváhagyása Nyisd meg az E-mail fiókodban az AlertPay-től kapott leveled: Kattints a linkre !

9 Bejelentkezés az AlertPay oldaladra Bejelentkezés az AlertPay oldaladra Az E-mailben kapott linkre kattintva nyílik meg ez az oldal! A regisztrációd során megadott jelszavaddal mehetsz be a személyes Alert Pay számlaoldaladra Ide kell beírnod a regisztrációkor megadott E-mail címed és azt a jelszót, amit a regisztrációkor megadtál Ha beírtad a jelszavad, utána katt a Log In-re

10 A számlaoldalad A számlaoldalad A következő lépésekben rendeld hozzá az AlertPay számládhoz egy valós bankszámlaszámodat ( több számla is hozzárendelhető ) Nyisd le a Profile menüt, és kattints a Personal-ra!

11 Válaszd ki a Bankszámla hozzáadása menüt! (Bank Accounts) Kattints a Bank Accounts menüre!

12 A bakszámlád hozzárendelését 5 lépésen át tudod megtenni! Ha nem a magyar nyelvet látod, akkor a legördülő menüben válaszd ki! Majd katt a NEXT -re Ha nem ezt a lapot látod, akkor ide kattintva tudod lehívni!

13 Itt ki kell választanod, hogy milyen tranzakciókat akarsz majd végrehajtani Mindenképpen ezt javasolom! Ha ezt adod meg, akkor fel is tehetsz és le is vehetsz pénzt az AlertPay számládról! Majd Kattints ide!

14 Itt adod meg a Bankod és a bankszámlaszámod adatait: Itt a bankod nemzetközi azonosítóit kell megadnod! A Bankod neve: például: OTP Bank Zrt Bank Phone: Ha tudod, de bármit beírhatsz! A bankod nemzetközi azonosítóit megtalálod a havi számlakivonatodon (IBAN-szám, 7x4 karakter), vagy kérdezd meg a bankodtól! Contact neme: Ha tudod írd be ! Ha nem, hagyd üresen ! Ha végeztél a beírással Katt ide! Ezzel a két adattal nincs dolgod!

15 Itt leellenőrizheted még egyszer a beírt adatok helyességét ! Ha valami hibát találtál akkor kattints a „PREVIOUS”-ra Ekkor visszatérsz az előző oldalra és kijavíthatod a hibát ! Ha mindent rendben találtál,akkor kattints az „ADD BANK ACCOUNT”- ra.

16 Ha ezt látod,és olvasod,akkor sikeres volt a bankszámlaszámod hozzárendelése az Alert Pay számládhoz ! Sikeresen hozzárendelted az Alert Pay számládhoz a bankszámládat ! A „Logout”-ra kattintással hagyd el az oldalt!


Letölteni ppt "A regisztráció megkezdése: A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra Kattints erre !"

Hasonló előadás


Google Hirdetések