Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tegyél fel legalább 3-4 havi 7DayWealth tagdíj összeget az AlertPay számládra! Kattints az alábbi linkre: https://www.alertpay.com/Login.aspx.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tegyél fel legalább 3-4 havi 7DayWealth tagdíj összeget az AlertPay számládra! Kattints az alábbi linkre: https://www.alertpay.com/Login.aspx."— Előadás másolata:

1 Tegyél fel legalább 3-4 havi 7DayWealth tagdíj összeget az AlertPay számládra! Kattints az alábbi linkre: https://www.alertpay.com/Login.aspx

2 Megnyílik az Alert Pay belépő oldala: Írd be a regisztrációkor megadott E-mail címedet és jelszavadat ! Majd kattints a LOG IN

3 A pénzfeltöltési megbízás 1. mozzanata: Kattints a Deposit-ra

4 A 2. mozzanata: Az Electronic Founds menüről indulva az egérrel tégy egy jobbra mozgó mozdulatot, hogy a legördülő menüket így lásd! Majd kattints a Bank Transfer-re

5 A 3. mozzanata: Írd ebbe a mezőbe az Alert Pay számládra feltenni kívánt összeget! Írj ebbe a mezőbe egy megjegyzést, hogy be tudd azonosítani ezt a levonást a bankszámládon! Kattints a NEXT-re

6 A 4. mozzanata: Ellenőrizd le a megadott adatok helyességét! Ha rendben találtál mindent, akkor kattints a DEPOSIT-ra! Ha nem, akkor lépj vissza a BACK-re kattintással, és javítsd ki az előző oldalon!

7 A Tranzakciós megbízás sikeresen létrejött! (Bezárhatod az oldalt) A tranzakció sikeresen létrejött Az Alert Pay számlaoldaladról mindig a Logout-tal lépj ki!

8 Kapni fogsz egy E-mailt az Alert Pay-től a számlaadatokkal amelyre utalnod kell azt az összeget amelyet a DEPOSIT módban kezdeményeztél !

9 2-5 banki nap mire a pénz jóváíródik az Alert Pay számládon ! Erről is kapsz egy E-mailt az Alert Pay-től ! Illetve abból is látod,hogy az összeg már rendelkezésre áll, a Status oszlopnál a „ „Pending” – Complette-re változik ! Üdvözlettel: Serika (a pps-t Müller Ferenc-nek köszönhetjük)

10 Még van 2 feladatod: 1. Igazolni a személyazonosságod az Alert Pay számládon 3. Hozzárendelni a 7DayWealth weboldaladhoz az Alert Pay számládat! Ezeket a további segédletekben fogom bemutatni!


Letölteni ppt "Tegyél fel legalább 3-4 havi 7DayWealth tagdíj összeget az AlertPay számládra! Kattints az alábbi linkre: https://www.alertpay.com/Login.aspx."

Hasonló előadás


Google Hirdetések