Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tájékoztató óvodánk iránt érdeklődő szülőknek. Tájékozódási pontok Helyi Nevelési Programunkat teljes terjedelemben megnézheti a weblapon, de választhatja.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tájékoztató óvodánk iránt érdeklődő szülőknek. Tájékozódási pontok Helyi Nevelési Programunkat teljes terjedelemben megnézheti a weblapon, de választhatja."— Előadás másolata:

1 Tájékoztató óvodánk iránt érdeklődő szülőknek

2 Tájékozódási pontok Helyi Nevelési Programunkat teljes terjedelemben megnézheti a weblapon, de választhatja az illusztrált rövidített változatot is amely képek segítségével közvetíti a tartalmakat. Olvashatja házirendünket, Szervezeti Működési Szabályzatunkat, Különös közzétételi listánkat és minden nyitva tartásra, szünetre, vonatkozó kérdésére választ talál.

3 Tájékozódási pontok Megnézheti bemutatkozó filmünket

4 Tájékozódási pontok Kérdéseit felteheti e-mail-ben – a sariovi@enternet.husariovi@enternet.hu – A sarititkar@freemail.hu címekensarititkar@freemail.hu

5 Nyílt napok 2011 április 27 és 28.-án de 9-12 óráig, illetve délután 15,30-17 óráig látogathatja meg óvodánkat gyermekével. Mit tudhatunk meg a nyílt napon? Milyen az óvoda kívülről, belülről, láthatják az óvónőket munka közben, fogadjuk Önöket, kérdéseikre válaszolunk. A nyílt napok az információgyűjtés lehetőségét adják Önöknek.

6 Nyílt napok Mi az amit nem tudhatunk meg a nyílt napon? – Felveszik-e gyermekünket az óvodába? – Hogyan illeszkedik majd gyermekünk az óvodába?

7 Az óvodai felvétel eljárásrendje Az óvodai felvételhez Önöknek 2011 május 2- 6-ig személyesen jelentkezniük kell óvodai előjegyzésre a kiválasztott óvodában. A mi intézményünkben az előjegyzést az alábbi időpontokban tartjuk: 2011május 2: 9-17 óráig 2011május 3: 13-17 óráig 2011 május 4-5-6: 9-13 óráig.

8 Az óvodai felvétel eljárásrendje Az előjegyzéshez (regisztráció) szükség van a szülő (gondviselő) személyigazolványára, a lakcímkártyára, és a gyermek születési anyakönyvi kivonatára. Az előjegyzésre várjuk a gyermeket is. Az előjegyzésre minden szülőnek el kell jönni aki a 2011-12-es tanévben óvodába szeretné íratni gyermekét. Az előjegyzés nem jelent felvételt, viszont előjegyzés nélkül nincs felvétel.

9 Az óvodai felvétel eljárásrendje Az előjegyzés lezárulta után a VI.kerületi óvodák vezetői, az önkormányzat munkatársai értekezletet tartanak, ahol összevetik az előjegyzési listákat, egyeztetik az elhelyezés lehetőségét, döntenek a felvételről.

10 Az óvodai felvétel eljárásrendje Az egyeztető értekezlet után az intézmények felvételi hirdetményben teszik közzé a felvett gyermekek névsorát. A felvett gyermekek szüleinek, a felvételi hirdetményben meghatározott időpontban, be kell gyermeküket íratniuk az óvodába.

11


Letölteni ppt "Tájékoztató óvodánk iránt érdeklődő szülőknek. Tájékozódási pontok Helyi Nevelési Programunkat teljes terjedelemben megnézheti a weblapon, de választhatja."

Hasonló előadás


Google Hirdetések