Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lorem ipsum. GOP-2012-2.2.4 Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahely teremtési képességének támogatása.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lorem ipsum. GOP-2012-2.2.4 Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahely teremtési képességének támogatása."— Előadás másolata:

1 Lorem ipsum

2 GOP-2012-2.2.4 Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahely teremtési képességének támogatása

3 Támogatható tevékenységek: újonnan létrehozott munkahelyek A támogatás összege: 1-20 Millió Forint Elszámolható költségek: Az újonnan felvett munkavállalók alapbére és járulékai az első 12 hónapra A támogatás mértéke: 50% Fiatal munkavállaló esetén: 70%

4 Fiatal álláskereső: a) 35. életévét még nem töltötte be, és b) a munkaviszony létesítéséhez szükséges feltételekkel rendelkezik, és c) oktatási intézmény nappali tagozatán nem folytat tanulmányokat, és d) rehabilitációs járadékban, rehabilitációs ellátásban nem részesül, és e) az alkalmi foglalkoztatásnak minősülő jogviszony kivételével munkaviszonyban nem áll, és egyéb kereső tevékenységet sem folytat, és f) elhelyezkedése érdekében az állami foglalkoztatási szervvel együttműködik.

5 Vállalások Létszámtartás Új munkahelyek teremtése

6 FENNTARTÁSI KÖTELEZETTSÉG A létrehozott munkahelyek fenntartása

7 Projekt megkezdése Támogatási forma Önrész Biztosíték

8 Köszönöm a figyelmet! Elérhetőség: Bilicz Csaba Zalaegerszeg, Iskola köz 6-8 20/261-1417 bilicz.csaba@szpi.hu www.szpi.hu


Letölteni ppt "Lorem ipsum. GOP-2012-2.2.4 Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahely teremtési képességének támogatása."

Hasonló előadás


Google Hirdetések