Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

E GÉSZSÉGNEVELÉSI HÉT Készítette: Szentgyörgyvári Ivett és Kondics Eszter.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "E GÉSZSÉGNEVELÉSI HÉT Készítette: Szentgyörgyvári Ivett és Kondics Eszter."— Előadás másolata:

1 E GÉSZSÉGNEVELÉSI HÉT Készítette: Szentgyörgyvári Ivett és Kondics Eszter

2 H ÉTFŐ A diákok túrázni mentek. Azok a tanulók akik nem mentek túrázni, azok váltós versenyen vehettek részt az iskola tornatermében.

3 K EDD A tanulók egy csoportja ellátogatott a Szombathelyi mentőállomásra. A mentőápoló szakember segítségével megismerkedtek az elsősegélynyújtással.

4 S ZERDA A tanulók figyelmének ráirányítása több szemszögből az alkohol és a dohányzás egészséget károsító hatásaira. Programok: Filmvetítés Frissítő jógagyakorlatok Egészség TOTÓ Plakát készítése „Dohányzórém” készítése Szituációs játék

5 C SÜTÖRTÖK A tanulók a szülők és tanárok segítségével egészséges ételeket és italokat készítettek. Az ételekből a zsűri választotta ki a legegészségesebbnek tűnő, legfinomabb, legszebbnek tálalt ennivalókat.

6 P ÉNTEK A pénteki programot Nov. 28-ára helyezték át. Egy kozmetikus mester a test ápolásával kapcsolatos kérdésekre válaszolt, bemutatva a korukhoz illő sminkelés fortélyait.

7 A H ÉT É RTÉKELÉSE Mindannyiunk számára fontos az egészség megőrzése. A héten még jobban odafigyelhettünk erre. A sok érdekes programból és a rengeteg tanácsból mi is sokat tanulhattunk.


Letölteni ppt "E GÉSZSÉGNEVELÉSI HÉT Készítette: Szentgyörgyvári Ivett és Kondics Eszter."

Hasonló előadás


Google Hirdetések