Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!"— Előadás másolata:

1 xChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!

2 Regisztrálj a Sign Up menüpontból indulva, töltsd ki az adatokat ilyen sorrendben, ékezetek nélkül: felhasználónév, jelszó, jelszó megerősítése, e-mail cím, e-mail cím újra. a Piros x-el jelölt I accept the Terms of Use feliratra kattints, kipipálja zölddel, hogy elfogadod a felhasználási feltételeket. Majd nyomd meg a Submit gombot. Regisztrálj a Sign Up menüpontból indulva, töltsd ki az adatokat ilyen sorrendben, ékezetek nélkül: felhasználónév, jelszó, jelszó megerősítése, e-mail cím, e-mail cím újra. a Piros x-el jelölt I accept the Terms of Use feliratra kattints, kipipálja zölddel, hogy elfogadod a felhasználási feltételeket. Majd nyomd meg a Submit gombot.

3 2. Regisztráció visszaigazolása Kapni fogsz egy e-mailt, benne egy hosszú linkkel, amire kattintva aktiválod a regisztrációt. Valamint látod a felhasználónevedet, jelszavadat, és saját ajánlói linkedet.

4 3. Fiók hitelesítése Lépj be a fiókodba a felhasználóneveddel és jelszavaddal. Az Account Verification menüpontban hitelesíteni kell ezt a váltófiókot: személyi igazolvány/útlevél/jogosítvány, és egy nevedre szóló közüzemi számla másolatát kell szkennelve beküldeni. Beírandó adatok sorban: keresztnév, családnév, ország (kiválasztani). Az első ablakban becsatolod a fényképes személyazonosító okmányod képét, a másodikban a közüzemi számládat. Végül megnyomod a Submit gombot. Általában másnapra már megvan a hitelesítés.

5 4. Pénz bekérése AlertPay számláról STP számlára (vagy a felsoroltak közül bármelyikről bármelyikre tudsz váltani) Bal oldalon fent jelöld be, milyen számláról milyen számlára akarsz pénzt bekérni, írd be azt is, mennyit. Itt rögtön fogod látni azt is, mennyi fog a levonás után beérkezni (sárgával kiemelt részeket nézd). Nyomd meg a Next gombot.

6 A következő oldalon köszönik, hogy beléptél.(Alul, a táblázatban láthatod, melyik számláról melyikre kérve mennyi a kezelési költség.) Megint kattints a Next gombra.

7 A következő oldalon meg kell adnod a kiinduló számla címét (amiről bekérsz) és a célszámla azonosítóját (amire bekéred), majd megnyomod a Next gombot.

8 A következő oldalon ellenőrizheted a bevitt adatokat, és ha minden rendben, nyomd meg az Accept gombot. Ha már nem először használod a váltót, a tranzakció visszaigazoló e-mailjében fogsz kapni Discount Code-ot. Ez egyszer használható fel, és valamennyi kedvezményt biztosít a váltás költségeiből, ha beírod a megfelelő helyre.

9 Az Accept gomb megnyomása a felugró kis ablakban nyomd meg az OK gombot, hogy valóban be akarsz lépni a számládra

10 Ezután eljutsz kiinduló számla (ahonnan bekérsz) belépő oldalára. Itt be kell lépned az előzőekben megadott számládra, mint bármilyen interneten keresztüli fizetésnél, és jóvá kell hagynod a tranzakciót a számládon belül.

11 Ha a számládon belül jóváhagytad a tranzakciót, azaz befizetted a pénzt a váltócéghez, automatikusan visszakerülsz a váltófiókodba, és készen is vagy. Kapsz az e-mail fiókodba egy levelet az elindított tranzakció részleteiről (feladó: xChanger.org, tárgy: Exchange request received), benne tranzakció azonosító száma is szerepel. Mindenképpen őrizd meg ezt a levelet, legalább addig, míg meg nem érkezik a célszámlára a bekért összeg. Ha bármi adódna, ez alapján tudod megkeresni a supportot. Amikor teljesül a tranzakció, beérkezik a célszámlára az összeg, ismét kapsz egy e-mailt (feladó: xChanger.org, tárgy: Exchange request processed). A tranzakció általában 24-48 órán belül végbemegy. Kapsz az e-mail fiókodba egy levelet az elindított tranzakció részleteiről (feladó: xChanger.org, tárgy: Exchange request received), benne tranzakció azonosító száma is szerepel. Mindenképpen őrizd meg ezt a levelet, legalább addig, míg meg nem érkezik a célszámlára a bekért összeg. Ha bármi adódna, ez alapján tudod megkeresni a supportot. Amikor teljesül a tranzakció, beérkezik a célszámlára az összeg, ismét kapsz egy e-mailt (feladó: xChanger.org, tárgy: Exchange request processed). A tranzakció általában 24-48 órán belül végbemegy.


Letölteni ppt "XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések