Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

 Bizony, komoly munka vár ránk. A mindannyiunk által számtalanszor igénybevett Ivánka kastély Paláston felújításra szorul.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: " Bizony, komoly munka vár ránk. A mindannyiunk által számtalanszor igénybevett Ivánka kastély Paláston felújításra szorul."— Előadás másolata:

1

2  Bizony, komoly munka vár ránk. A mindannyiunk által számtalanszor igénybevett Ivánka kastély Paláston felújításra szorul.

3

4  Néhány napra a szabadidődből, amit rá tudsz áldozni arra, hogy biztonságosabbá, komfortosabbá tegyük a kastélyt (ha nem értesz a villanyszereléshez, nem baj, akkor Te nem azt fogod csinálni)  Pénzre a szükséges anyagok megvásárlásához (kb. 2000 – 2500 EUR - vezetékek, kapcsolók, konektorok, faanyag a polcokhoz és szekrényekhez)

5  2010 március 3. és 6. között szívesen vesszük segítségedet  Anyagilag is hozzájárulhatsz a kiadásokhoz (hacsak néhány euróval is – nekünk az is segít).

6  5430122/0200 VUB  VS (variabilný symbol): 9358202010

7  Fetya – Ficza Péternél a ficzap@gmail.com email címen.ficzap@gmail.com  A jelentkezésnél írd meg, hogy az alább felsorolt szerszámok közül mit tudsz hozni.  Munkaruhát, kesztyűt, védőszemüveget  Szerszámokat (ha van): csavarhúzót, vésőt, kalapácsot, fúrót, sarokcsiszolót, létrát

8  A jól végzett munka örömét

9  Egy biztonságosabb, otthonosabb Ivánka kastélyt, mely csapatainkat szolgálja remélhetőleg a Te segítségeddel is még nagyon sokáig!

10


Letölteni ppt " Bizony, komoly munka vár ránk. A mindannyiunk által számtalanszor igénybevett Ivánka kastély Paláston felújításra szorul."

Hasonló előadás


Google Hirdetések