Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MÁTRA MÚZEUM.  Projektünk következő állomása a gyöngyösi Mátra Múzeum volt. Az iskolánkból gyalog érkeztünk meg.  Nagy izgalommal vártuk a mai foglalkozást,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MÁTRA MÚZEUM.  Projektünk következő állomása a gyöngyösi Mátra Múzeum volt. Az iskolánkból gyalog érkeztünk meg.  Nagy izgalommal vártuk a mai foglalkozást,"— Előadás másolata:

1 MÁTRA MÚZEUM

2

3  Projektünk következő állomása a gyöngyösi Mátra Múzeum volt. Az iskolánkból gyalog érkeztünk meg.  Nagy izgalommal vártuk a mai foglalkozást, amit a múzeum egyik munkatársa tartott meg számunkra.

4

5

6  Az Orczy-kastély Dr. Hanák Kolos termében fogaltunk helyet,ahol már a foglalkozás kellékei fogadtak bennünket.  Az előadás címe: Hajdan volt tengerek nyomában

7 Meghallgattuk az érdekes előadást a kőzetlemezek mozgásáról, a tengeri ősmaradványok kutatásáról. Meghallgattuk az érdekes előadást a kőzetlemezek mozgásáról, a tengeri ősmaradványok kutatásáról. Mi is kis kutatókká váltunk, hiszen az asztalunkon található maradványokat vizsgálhattuk nagyító segítségével: Korall, csiga, megkovásodott fa, stb.

8

9  Az előadás végén feladatot kaptunk. A tengeri ősmaradványok helyét kellett bejelölni a megkapott papíron,majd közösen megbeszéltük a helyes megoldást.

10

11  A múzeumban megnéztük a híres mamut csontvázat is. Kellemes időtöltésünk végére értünk.

12


Letölteni ppt "MÁTRA MÚZEUM.  Projektünk következő állomása a gyöngyösi Mátra Múzeum volt. Az iskolánkból gyalog érkeztünk meg.  Nagy izgalommal vártuk a mai foglalkozást,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések